Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Nya bilderna avslöjar att Bianca Ingrosso och Phillipe Cohen dejtar igen

- 02/12/2019, 10:14 -

Du hörde helt rätt. Bianca Ingrosso och Phillipe Cohen är på G igen vilket många fans misstänkt men nu fått bekräftat. Detta efter att profilerna åt julbord tillsammans med Pernilla Wahlgren och familjen.

Bianca Ingrosso, 24, är en av Sveriges mest framgångsrika influencers. Hon syns i tv-rutan – både i “Wahlgrens värld” och som jurymedlem i “Talang”. Dessutom driver hon det hyllade sminkmärket CAIA Cosmetics. På senaste tiden är hon även väldigt aktiv på sin Youtubekanal där hon bjuder in sina fans i sin värld. 

Men är det en sak som på slutet engagerat hennes fans lite extra så är det hennes kärleksliv. 

Hennes av och på-förhållande med Phillipe Cohen, 25, har under en lång tid varit väldigt väldokumenterat och fansen har fått bevittna närmare fem uppbrott mellan Bianca och Phillipe. I Wahlgrens värld sa Biancas pappa Emilio Ingrosso att det snart får vara nog och att om Phillipe dumpar Bianca igen så är han inte välkommen i deras familj längre. 

Men tji fick pappa Ingrosso. 

Under helgen som gått följde nämligen Phillipe med familjen Wahlgren på julbord ute på en välkänd Stockholms-krog. Utöver det syntes även Bianca och Phillipe äta middag dagen innan på en annan känd restaurang. 

Med på julbordet var Bianca, Theo, Phillipe och Pernilla. Bildkälla: Instagram

Söndagen avslutades med Marvelfilmen Spiderman. Och för de som hängt med så är en av Cohen och Biancas favoritsysslor just att se Marvel-filmer.