Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Så bor Erika och Gunilla Persson i Los Angeles: "Som paradiset"

- 03/12/2019, 11:12

Den svenska Hollywoodfrun Gunilla Persson bor i ett riktigt drömhus i Los Angeles. Drömmen är att en dag kunna köpa huset, som kostar 77 miljoner kronor. Se bilderna från drömhuset här.

Den svenska Hollywoodfrun Gunilla Persson, 60, bor med sin dotter Erika, 17, i det flotta området Pacific Palisades i Los Angeles. I huset bor även Gunillas mamma Iris, 93, och familjens husdjur.

År 2017 brann Gunillas tidigare hus, som låg i samma område, ner i en våldsam brand. Men som tur är så hittade Gunilla – via Airbnb – snabbt ett nytt drömboende.

I Pacific Palisades bor även stjärnor som skådespelarna Ben Affleck och Matt Damon, samt NBA-stjärnan Kobe Bryant. Så om tjejerna behöver låna socker eller mjöl så är chansen god att det är en riktigt hunkig granne som öppnar dörren...

Erika och Gunilla Persson
Erika och Gunilla Persson bor i Los Angeles. Bildkälla: Instagram/thegunilla

I en intervju med Expressen Leva & Bo så har Gunilla tidigare berättat att drömmen är att en dag kunna köpa huset som hon idag hyr. Men det är en dyr historia – enligt Gunilla kostar deras hus åtta miljoner dollar, alltså cirka 77 miljoner svenska kronor.

– Det är otroligt vackert med havsutsikt från alla fönster. Det känns som att jag är i paradiset och ibland kan det vara en nackdel, för jag vill aldrig gå därifrån, berättade Gunilla för Leva & Bo.  

Erika Persson och Gunilla Persson
Det är inget dåligt läge! Bildkälla: Instagram/thegunilla

Gunilla berättade vidare att huset är byggt på 50-talet och inte helt uppgraderat, men det gör inte så mycket. Läget är nämligen helt oslagbart.

– Vi hör inte trafiken. Vi hör bara vågorna som slår mot stranden, berättade Gunilla för Leva & Bo i höstas.

Se mer från det härliga huset i klippet ovan!