Bianca Ingrosso överväger att lägga ner Youtube
Bianca Ingrosso överväger nu att lägga ner sin Youtube-kanal. - Foto: Erik Simander / TT, Stella Pictures

Bianca Ingrosso till attack: "Se vad fan ni gör"

Influencerprofilen Bianca Ingrosso har gjort succé på Youtube sedan hon kom igång med sin kanal ordentligt. Men nu överväger Bianca att lämna Youtube.


Det är i sin senaste vlogg som Bianca Ingrosso, 24, berättar att hon funderar på att sluta med Youtube där hon har över 350 000 följare. Detta då hon har fått så mycket hatkommentarer. Bianca har tidigare lagt ner sin populära blogg av samma anledning. 

– Det är skillnad på att ta kritik och att få hat, säger Bianca och fortsätter:

– Jag börjar bli trött på att få hat angående allt, allt, allt jag gör. Att ni inte förstår att…Jag fattar inte vad som är problemet, säger Bianca.

Biancas assistent Lovisa Worge tillägger att det inte kan vara så kul att hålla på när man bara fåt hat.

– Fortsätter det så här då kommer jag lägga av med Youtube. Då har jag lagt av med blogg, podd och Youtube, säger Bianca.

Bianca Ingrosso berättar att hon överväger att lägga ner sin Youtubekanal. Bildkälla: Youtube/Bianca Ingrosso

"Se vad fan ni gör" 

Bianca ger exempel på att hon får hat för att för allt från att köpa blommor till att hon är passionerad när det kommer till inredning. En stor del av den kritik Bianca har fått handlar om hennes konsumtion.

– Bara för att jag köper nytt så betyder det inte att jag till exempel skänker bort det gamla till välgörenhet, säger Bianca.

Hon uppmanar nu de som hatar på henne att inte vara så "trångsynta och enkelspåriga".

– Bara för att man pekar finger åt någon så betyder det inte att man är bättre själv. Det vore väldigt roligt för mig att få komma hem till alla ni tusentals som pekar finger på mig och se vad fan ni gör. Jag blir faktiskt fan irriterad, säger Bianca argt i sin vlogg.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!