Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Efter kulkastningen – Erica Lindberg släpper låt om Marcelo Peña

- 09/12/2019, 12:13 -

"Du kastade kulan, du lilla fula" – ja, så börjar textraden i Erica Lindbergs egenskrivna låt hon nu släpper i Marcelo Peñas ära.

Ännu har chocken inte lagt sig efter årets final av Paradise Hotel då Marcelo Peña krossade kulan på 500 000 kronor och därför lämnade sin partner Erica Lindberg lottlös. 

I Paradise Hotel Efter festen får tittarna följa några av deltagarna från årets säsong och se hur livet artade sig efter inspelningen.  I ett av avsnitten av Efter festen så berättade Erica att hon är tillbaka på Preem-macken där hon jobbar samt att hon anordnade en loppis för att få lite extra pengar. 

– Ja, eftersom jag inte vann några pengar i Paradise Hotel så ska jag anordna en liten mini-loppis där jag säljer en del av min klädsamling, berättar hon. 

Erica Lindberg
Erica Lindberg anordnar loppis där hon säljer kläder. Bildkälla: Viafree

Så det är ju inte direkt konstigt att hon haft svårt att släppa det som hände under finalen. Det har även gjort så att hon nu valt att skriva en låt om det hela. Nämligen en disslåt till Marcelo.

– Jag känner att jag fått fram det jag vill säga till Marcelo i låten. Han vet vad jag känner och tycker nu när han har hört låten, säger Erica. 

Men Marcelos reaktion blev inte direkt som väntat. 

Hur låten går och hur Marcelos reaktion blev – det hör du i spelaren ovan.