Bianca-Ingrosso-berättar-om-bulimin
Bianca Ingrosso berättar om bulimin - Foto: Maja Suslin/TT

Bianca Ingrosso om sjukdomen: "Måste haft det för att förstå"

Bianca Ingrosso har tidigare pratat om sina problem med bulimi. Nu berör hon ämnet igen – och faller i gråt över situationen.


– Man måste ha haft det för att förstå, så säger en gråtande Bianca Ingrosso i torsdagens specialavsnitt av "Wahlgrens värld".

Det som framkallar reaktionen är klipp från tidigare säsionger av reality-serien – klipp där Bianca pratar om sina problem med bulimi. 

Gamla inslag väcker starka känslor 

För att avsluta säsong sex av "Wahlgrens värld" tittar Bianca och assistenten Lovisa Worge tillbaka på några gamla inslag från programmet.

I ett avsnitt från 2018 förbereder sig Bianca för sitt sommarprat i P1, och det hon ska prata om är sin bulimi. 

– Jag gör ju skillnad på riktigt, och då är det jätteviktigt att jag verkligen pratar om det. Även om det är jättejobbigt för mig ibland kanske. Men det hjälper ju, säger hon i klippet.

Bianca Ingrosso var sommarvärd 2018. Bildkälla: Fredrik Sandberg/TT

Har inte sökt hjälp

Medan Bianca tittar på inslaget blir hon märkbart känslosam. 

Ögonen tåras och assistenten Lovisa påpekar att Bianca fortfarande inte har sökt hjälp för ätstörningen. Något som Bianca besvarar med ett kort "jag vet". 

Hon fortsätter:

– Man måste ha haft det för att förstå, det är ju ett beroendebeteende. 

Läs även: Bianca Ingrosso om bulimin: "Spydde så mycket att jag fick åka in akut"

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Scorsese sägs vilja göra film om Frank Sinatra

2 timmar sedan

Kinsella: Jag har aggressiv hjärncancer

igår 21:14
Sophie Kinsella, författaren till storsäljaren "En shopaholics bekännelser", behandlas för "en aggressiv form av hjärncancer", skriver hon på Instagram. Diagnosen ställdes för två år sedan.

Detaljen som avgjorde i "Sveriges mästerkock" 2024

igår 21:05
Det är dags för en rafflande final av "Sveriges mästerkock" 2024. Tess Medina och Josefine Freij ställs mot varandra där de ska laga en trerättersmeny. Men vad var det egentligen som avgjorde vinsten?

Därför avbröts Sveriges mästerkock-finalen i förtid

igår 20:57
Under onsdagen sändes Sveriges mästerkock-finalen, där det skulle avgöras vem som skulle vinna av Josefine Freij och Tess Medin. Men programmets finalavsnitt fick avbrytas i förtid. Här får du veta varför!

Tess Medina vann Sveriges mästerkock 2024

igår 20:56
En lyxig vinnarmeny med kaviar, kalvfilé och mango avgjorde. Tess Medina tog hem segern i finalen av "Sveriges mästerkock". Det känns som ett nytt liv, ett nytt kapitel, en ny era, säger hon till TT om vinsten.

Robinson 2024: Zayera berättar sanningen om sitt hår

igår 18:52
Zayera Khan är en av Robinson 2024:s färgstarkaste profiler. Och det finns en rad saker som tittarna är nyfikna på när det kommer till henne, bland annat hennes hår.