Molly Sandén har en ny kärlek
Molly Sandén har en ny kärlek i sitt liv. - Foto: Stella Pictures. Bilden är ett montage.

Molly Sandén om nya kärleksrelationen: "Jag träffar någon"

De var ett av Sveriges hetaste artistpar – men i vintras tog förhållandet mellan Danny Saucedo och Molly Sandén slut. Danny har gått vidare med nya flickvännen Anna Eriksson. Nu avslöjar även Molly att hon har en ny kärlek i sitt liv!


Den 1 mars 2019 stod det klart att förhållandet mellan artistparet Molly Sandén, 27, och Danny Saucedo, 33, var över. Molly bekräftade uppbrottet i en intervju med Mix Megapol.

– Jag festar ensam just nu, så att säga. Det kanske är lite deppigt men det är också något fint med det på något sätt, det behöver inte alltid vara en dans på rosor, sa hon i ”Gry Forssell med vänner”.

Danny och Molly blev ihop år 2012. Danny friade till Molly år 2016. Men i mars 2019 bröt de alltså förlovningen och ställde in bröllopet.

Molly Sandén och Danny Saucedo gick skilda vägar tidigare i år. Bildkälla: Stella Pictures.

Danny är ihop med modellen Anna

I slutet av november i år stod det klart att Danny har hittat kärleken igen. Hans nya flickvän heter Anna Eriksson och är 24 år. Anna jobbar som modell och har kontrakt med agenturen Stockholmsgruppen.

Danny bekräftade nyligen relationen med Anna – och avslöjade även en mysig framtidsplan. I en intervju med Morrgongänget i Mix Megapol berättade Danny att han över jul ska åka till värmen i Costa Rica och surfa.

– Jag ska surfa i tre veckor, jag ska ta med mig min tjej. Jag har en ny tjej, berättade Danny i Mix Megapol.

Anna Eriksson är Danny Saucedos nya flickvän. Bildkälla: Instagram/annaerikssons

Molly Sandéns kärleksavslöjande

Men det är inte bara Danny som har gått vidare efter uppbrottet. Nu berättar nämligen Molly att även hon har gått vidare med kärlekslivet. 

Enligt Aftonbladet så har Mollys relationsstatus på Facebook blivit en het potatis. Där står det nämligen att Molly är i ett förhållande...

Molly Sandén har en ny kärlek i sitt liv. Bildkälla: Stella Pictures

För Aftonbladet berättar Molly att det är hennes tidigare relationsstatus som står kvar och att hon inte har ändrat någonting.

Däremot så bekräftar Molly att hon faktiskt har en ny relation.

– Jag träffar någon faktiskt, men jag kommer inte säga vem, säger Molly till Aftonbladet.

Grattis till kärleken!

Vill du veta vem Mollys nya kärlek är? Tryck här!

Såhär träffade Danny Saucedo sin nuvarande flickvän Anna!


/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!