Efter otroheten nu skiljer sig Colin och Livia Firth

- 16/12/2019, 15:29 -

Colin Firths hustru Livia Giuggioli Firth hade en kärleksaffär med den italienska journalisten Marco Brancaccia. Nu står det klart att Colin och Livia skiljer sig.

Oj oj, vilken röra. Sedan år 1997 så har skådespelaren Colin Firth, 59, varit gift med filmproducenten Livia Giuggioli Firth, 48. Tillsammans har paret sönerna Luca, 18, och Matteo, 16. Äktenskapet mellan Colin och Livia har på ytan sett bergsäkert ut – men skenet har minst sagt bedragit...

Förra året avslöjades det att Livia hade haft en affär med journalisten Marco Brancaccia, 55. Livia och Marcos affär pågick mellan 2015 och 2016, rapporterade People då.

Anledningen till att Livias kuckelur avslöjades var för att Livia polisanmälde Marco. Enligt People så anklagade hon honom för att ha stalkat henne och skickat hotfulla meddelanden.

Enligt paret Firth så hade de separerat i hemlighet under den perioden då Livia träffade Marco.

Colin och Livia Firth
Efter 22 år som gifta så skiljer sig Colin och Livia Firth. Bildkälla: Stella Pictures.

Skickade hundratals bilder och videos

Marco själv har förnekat att han har stalkat Livia, och i en intervju berättade han att Livia planerade att lämna Colin för honom

– Deras äktenskap har varit över i flera år. Den stalking jag anklagas för är att jag har skickat två meddelanden på WhatsApp efter att hon avbröt vår relation i juni 2016. Jag har också skickat ett mejl till Colin där jag skrev om min relation med Livia. Det ångrar jag, sa Marco till ANSA, via People.

Livia Firth
Livia Firth. Bildkälla: Stella Pictures.

Han berättar att Livia under deras relation skickade hundratals kärleksfulla meddelanden, bilder, videos och dagboksanteckningar.

Efter den tuffa tiden så står det nu klart att Livia och Colin skiljer sig.

"Colin och Livia Firth har separerat. De kommer att behålla sin nära vänskap och förblir enade i sin kärlek för deras barn", säger en presstalesman för paret till People.