Laila Bagge hånar kändiskollegorna: "Pinsamt" 

- 17/12/2019, 11:12 -

Laila Bagge är inget fan av den nya tjänsten Memmo där kändisar säljer hälsningar för hundratals kronor. Laila tycker att det är både pinsamt och girigt.

Det var för mindre än en vecka sedan som tjänsten Memmo lanserades. Där kan man mot en summa köpa videohälsningar från kändisar. 

Bland kändisarna i "stallet" finns bland annat Regina Lund, Carolina Gynning, Kristin Kaspersen, Börje Salming, Anitha Clemence och många fler.

Kändisarnas prislista varierar –  Regina tar tusen spänn, en hälsning från skådespelaren Suzanne Reuter går loss på en röding och komikern Daniel Norlin nöjer sig med 50 kronor.

Kändisar på Memmo
Några av kändisarna man kan välja mellan på Memmo. Bildkälla: Memmo

"Det är pinsamt" 

En som inte är förtjust i den nya tjänsten är Laila Bagge, 47. I Rix MorronZoo berättar Laila att hon har fått en förfrågan om att vara med som kändis i appen – men det blev ett nej.

– Jag tycker faktiskt att det är pinsamt, säger Laila i programmet.

Laila Bagge
Laila Bagge spelar in videohälsningar gratis till sina fans i den mån hon hinner. Bildkälla: Stella Pictures.

Hon berättar att hon får många förfrågningar från fans som undrar om hon kan spela in hälsningar. Det gör hon då och då – men utan att ta betalt.

– Vissa väljer jag ut om det är något speciellt och så. Eller om någon tar mig på gatan, då gör jag det självklart. Men att sitta och ta betalt och så här ”200 spänn hit och 500 spänn dit”, säger Bagge.

Lailas radiokollega Roger Nordin tycker att det är girigt gjort av kändisarna, och Laila håller med, skriver Aftonbladet.