Kommer du ihåg Marcelo Peña i Big Brother 2012?

Han har synts till i en rad olika dokusåpor och sist så vann han hela Paradise Hotel 2019. Men kommer du ihåg när Marcelo Peña syntes i tv för första gången? Det var nämligen i Big Brother 2012.


Marcelo Peña, 30, har minst sagt varit ett namn på allas läppar under 2019. Han medverkade i Paradise Hotel för andra gången – och denna gången vann hann hela balusen och åkte därmed hem med 500 000 kronor. 

Utöver Paradise Hotel har Marcelo även varit med Temptation Island tillsammans med exet Annica Englund. 

Men det många inte minns är att Marcelo startade sitt kändisskap i Big Brother 2012 – där han träffade Annica och till och med förlovade sig. 

Marcelo var med i åttonde säsongen av Big Brother. Bildkälla: Youtube

Säsong 8 skulle komma att bli otroligt skandalfylld och är fortfarande en säsong som fansen pratar om än idag. Och man kan verkligen säga att Marcelo (som då var 21 år gammal)  bidrog till det hela – precis som han gör idag. 

Han och Annica blev snabbt kära i varandra – men trots det kuckilurade han omkring med andra tjejer i huset. 

Skandalerna avlöste varandra. Bildkälla: Youtube

Men trots att det kom fram till Annica vad som hade skett inne i huset bakom hennes rygg så fortsatte paret att vara tillsammans i närmare fem års tid. 

Idag arbetar han som hissmontör och bor tillsammans med sin flamma Emilia Wahlund i en lägenhet i centrala Stockholm. 

När Emilia var 12 år gammal var hon ett fan av Marcelo då hon följde hans säsong av Big Brother. De har till och med tagit en fan-bild tillsammans. Mer om det kan du läsa här.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Nya skräckbilder på Johanna Toftbys ansikte – vill varna andra

"Songs of conquest" får släppdatum

1 timme sedan
Göteborgsbaserade Lavapotion är snart klara med sin debuttitel, det turordningsbaserade strategispelet "Songs of conquest", som man filat på sedan 2017.

Trädgårdstider anmälda: "Victoria Skoglund måste stoppas"

1 timme sedan
För andra gången på kort tid så har SVT-programmet Trädgårdstider nu anmälts till Granskningsnämnden. Den här gången är det Victoria Skoglunds medverkan som ifrågasätts. "Programmet med Victoria och Jenny Strömstedt bör stoppas", står det att läsa i anmälan. – Nu har det gått för långt, inte här också, säger anmälaren till Nyheter24.

Så träffade Kjell Bergqvist 18 år yngre frun Karin

1 timme sedan
Kjell Bergqvist är en av Sveriges mest folkkära skådespelare. Men hur mycket vet du egentligen om honom? Nyheter24 reder ut några av de vanligaste frågorna som svenskarna googlar om Kjell Bergqvist.

Allt om Miriam Bryant: Familj, låtar och om hon har pojkvän

1 timme sedan
Miriam Bryant har seglat upp som en av de största popartisterna i Sverige. Men hur mycket vet du egentligen om stjärnan? Nyheter24 reder ut några av de vanligaste frågorna som svenskarna googlar om Bryant.

Tecwyn Ewans ny orkesterchef på Malmö opera

2 timmar sedan
Tecwyn Evans blir ny ledare för Malmö operas orkester och kör med start den 5 augusti.