Stockholm

Camila Cabello ber om ursäkt för flera rasistiska bilder

Camila Cabello
Camila Cabello ber om ursäkt för sin rasistiska sida. Foto: Stella Pictures.

​Sångerskan Camila Cabello, 22, går nu ut med en ursäkt efter att hennes rasistiska Tumblr-sida har avslöjats. "Wow det här är värre än jag hade kunnat föreställa mig" lyder en av reaktionerna.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Grovt rasistiska memes, skämt om hur Chris Brown misshandlade Rihanna, upprepat användande av n-ordet, bilder som hånar afroamerikaner och driver med asiater. 

Ja, så såg det ut på sångerskan Camila Cabellos Tumblr-sida.

Camilas Tumblr-sida har uppmärksammats på Twitter av kontot @motivatefenty som har tagit skärmdumpar på det som Camila för ungefär sju år sedan la ut på sin sida. Totalt rör det sig om ett 40-tal bilder.

Camila Cabello la ut flera rasistiska bilder på sin Tumblr-sida. Bildkälla: Stella Pictures.

"Värre än jag kunnat föreställa mig" 

Materialet har väckt starka reaktioner. Vissa försvarar Camila då det var många år sedan, medan andra tycker att även 15-åringar borde fatta att de elaka orden som Camila skrev kan såra.

"Det är så sjukt att hon verkar ha varit besatt av rasism"

"Wow det här är värre än jag hade kunnat föreställa mig"

"Folk försvarar henne och säger att hon bara var 15 år när hon skrev det där, men snälla – man säger inte så inte ens när man är ännu yngre"

"Att säga att hon var "ung" är en idiotisk ursäkt. Jag är 16 år och är mycket medveten om vad rasism är"

"Jag blir riktigt rädd för henne"

"Jag är 14 år och skulle aldrig komma på tanken att skriva så vidriga saker. Min 11-åriga brorsa skulle inte heller göra det. Ålder är ingen ursäkt".

Camila ber om ursäkt: "Kommer ångra det för alltid"

Nu går Camila ut med en offentlig ursäkt.

"När jag var yngre så använde jag ett språk som jag skäms över och kommer ångra för alltid. Jag var obildad och ignorant. Så fort jag blev medveten om historien och meningen bakom det här fruktansvärda och sårande språket så skämdes jag över att någonsin ha använt det. Jag bad om ursäkt då och jag ber om ursäkt igen nu. Jag ångrar det från botten av mitt hjärta. Så fort man vet bättre så kan man bli bättre, och det är allt jag kan göra", skriver hon bland annat på Twitter.

Camila Cabello ber nu om ursäkt. Bildkälla: Twitter
Kommentera
Kopiera länk
Dela

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.