Bianca Ingrosso om pojkvännen Phillipe Cohen: "Så jävla bra"

- 27/12/2019, 14:55

Bianca Ingrosso, 24, och Phillipe Cohen, 25, har slutat att smyga med sin kärlek. På sociala medier visar nu paret sina fina känslor för varandra.

Gammal kärlek rostar aldrig. Fråga bara influencerdrottningen Bianca Ingrosso, 24, och hennes pojkvän Phillipe Cohen, 25. Paret har gjort slut och blivit ihop flera gånger än någon kan räkna – men nu är de alltså officiellt ett par igen.

Den senaste tiden har flera fans kunnat lägga ihop ett och ett då Bianca och Phillipe lagt upp Instagram storys från samma restauranger. Men tidigare i veckan var det inget snack om saken längre. 

Då la Bianca nämligen ut en video på pojkvännen från en myskväll. Mer om det kan du läsa här.

Bianca Ingrosso och Phillipe Cohen
Bianca Ingrosso och Phillipe Cohen på Ellegalan 2017. Bildkälla: Stella Pictures

Hyllar pojkvännen

Att Phillipe är riktigt vass i köket har nog inte kunnat undgå någon som följer paret. På sin Instagram så bjuder Cohen ofta på storys när han är i full färd med att till exempel göra egen pasta eller svänga ihop en god sås. 

Dessa färdigheter är något som Bianca verkar värdesätta riktigt högt. Under annandagen la Bianca ut en video där Phillipe snodde ihop små smarriga rätter, och en fransk omelett med bland annat löjrom på.

"Han är så jävla bra i köket", skrev Bianca till en bild på sin Instagram Story och la även ut en liten snutt där Phillipe, klädd i morgonrock, satt och slevade i sig av den mumsiga maten.

Se mer i klippet ovan.