Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Efter Botoxöverdosen – Pernilla Wahlgren avslöjar nya hemligheten

- 30/12/2019, 11:41 -

Pernilla Wahlgren har tidigare gjort Botox i ansiktet. Men det blev för mycket. Själv kallar hon det för en "överdos". Nu avslöjar hon vad hon gör för andra behandlingar.

Redan i "Wahlgrens värld" för tre år sedan så avslöjade Bianca Ingrosso, 24, att hennes mamma Pernilla Wahlgren har gjort Botox. I programmet berättade Pernilla att hon testade Botox strax innan sin 40-års dag. Dottern Bianca var inget fan.

– Jag var rädd för dig då, sa Bianca till sin mamma i programmet.

När  Pernilla förra året gästade Alex Schulmans podcast "Schulman Show" berättade Pernilla mer om den misslyckade Botox-behandlingen. Hon trodde att hon drabbats av en Botox-överdos.

– Jag såg inte klok ut. Jag kunde inte le, berättade Pernilla då.

Bianca Ingrosso och Pernilla Wahlgren
Bianca Ingrosso blev rädd för Pernilla Wahlgren när hon hade gjort Botox. Bildkälla: Stella Pictures.

"Min största skräck"

Sedan det första och sista Botox-tillfället har det nu gått 12 år. Det har hunnit hända en del sen dess. På julafton fyllde Pernilla 52 år, och den folkkära artisten är mer aktuell än någonsin. Pernilla syns både i "Wahlgrens värld" och "Stjärnorna på slottet". Dessutom har hennes show "Hybris" premiär i januari.

I en intervju med Aftonbladet pratar Pernilla nu öppenhjärtigt om sina tankar och känslor kring att åldras. Hon berättar att hon känner sig kluven.

Pernilla Wahlgren
Pernilla Wahlgren har tidigare gjort Botox – men det gick helt snett. Bildkälla: Stella Pictures.

– Det är klart att jag ser i spegeln att jag blir äldre. Och det är inte jättekul. Man jag kan inte göra så mycket åt det. Jag vill inte hålla på med botox och fillers, men jag gör alla andra behandlingar jag kan i ansiktet för att inte få fler rynkor än jag redan har, berättar Pernilla för Aftonbladet och fortsätter:

– Jag är livrädd för att förändra ansiktet. Min största skräck är att folk ska säga: ”Har ni sett Pernilla Wahlgren, hon ser ju inte klok ut”, säger Pernilla till Aftonbladet.

En av de saker som Pernilla tidigare berättat att hon gör i ansiktet är microneedling, där huden behandlas med nålar.