Pernilla Wahlgren
Pernilla Wahlgren berättar om sina skönhetsbehandlingar. - Foto: Stella Pictures

Efter Botoxöverdosen – Pernilla Wahlgren avslöjar nya hemligheten

Pernilla Wahlgren har tidigare gjort Botox i ansiktet. Men det blev för mycket. Själv kallar hon det för en "överdos". Nu avslöjar hon vad hon gör för andra behandlingar.


Redan i "Wahlgrens värld" för tre år sedan så avslöjade Bianca Ingrosso, 24, att hennes mamma Pernilla Wahlgren har gjort Botox. I programmet berättade Pernilla att hon testade Botox strax innan sin 40-års dag. Dottern Bianca var inget fan.

– Jag var rädd för dig då, sa Bianca till sin mamma i programmet.

När  Pernilla förra året gästade Alex Schulmans podcast "Schulman Show" berättade Pernilla mer om den misslyckade Botox-behandlingen. Hon trodde att hon drabbats av en Botox-överdos.

– Jag såg inte klok ut. Jag kunde inte le, berättade Pernilla då.

Bianca Ingrosso blev rädd för Pernilla Wahlgren när hon hade gjort Botox. Bildkälla: Stella Pictures.

"Min största skräck"

Sedan det första och sista Botox-tillfället har det nu gått 12 år. Det har hunnit hända en del sen dess. På julafton fyllde Pernilla 52 år, och den folkkära artisten är mer aktuell än någonsin. Pernilla syns både i "Wahlgrens värld" och "Stjärnorna på slottet". Dessutom har hennes show "Hybris" premiär i januari.

I en intervju med Aftonbladet pratar Pernilla nu öppenhjärtigt om sina tankar och känslor kring att åldras. Hon berättar att hon känner sig kluven.

Pernilla Wahlgren har tidigare gjort Botox – men det gick helt snett. Bildkälla: Stella Pictures.

– Det är klart att jag ser i spegeln att jag blir äldre. Och det är inte jättekul. Man jag kan inte göra så mycket åt det. Jag vill inte hålla på med botox och fillers, men jag gör alla andra behandlingar jag kan i ansiktet för att inte få fler rynkor än jag redan har, berättar Pernilla för Aftonbladet och fortsätter:

– Jag är livrädd för att förändra ansiktet. Min största skräck är att folk ska säga: ”Har ni sett Pernilla Wahlgren, hon ser ju inte klok ut”, säger Pernilla till Aftonbladet.

En av de saker som Pernilla tidigare berättat att hon gör i ansiktet är microneedling, där huden behandlas med nålar.

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Amanda Jansson om succén: "Svårt att ta in"

Mede duckar Israelfrågan: "Kan inte uttala mig"

2 timmar sedan
Artistavhoppen, demonstrationerna och protesterna är många. Men Petra Mede svarar inte på om Israel bör vara med i Eurovision Song Contest i Malmö eller inte. EBU tar beslutet, säger programledaren.

Scorsese sägs vilja göra film om Frank Sinatra

idag 02:30
Filmskaparen Martin Scorsese ska enligt uppgifter till Variety arbeta på en Frank Sinatra-biografi med sin mångårige samarbetspartner Leonardo DiCaprio i huvudrollen.

Kinsella: Jag har aggressiv hjärncancer

igår 21:14
Sophie Kinsella, författaren till storsäljaren "En shopaholics bekännelser", behandlas för "en aggressiv form av hjärncancer", skriver hon på Instagram. Diagnosen ställdes för två år sedan.

Detaljen som avgjorde i "Sveriges mästerkock" 2024

igår 21:05
Det är dags för en rafflande final av "Sveriges mästerkock" 2024. Tess Medina och Josefine Freij ställs mot varandra där de ska laga en trerättersmeny. Men vad var det egentligen som avgjorde vinsten?

Därför avbröts Sveriges mästerkock-finalen i förtid

igår 20:57
Under onsdagen sändes Sveriges mästerkock-finalen, där det skulle avgöras vem som skulle vinna av Josefine Freij och Tess Medin. Men programmets finalavsnitt fick avbrytas i förtid. Här får du veta varför!