1 av 2
2 av 2

Bianca Ingrossos pik till Phillipe Cohen under födelsedagstalet

Under måndagen fyllde Bianca Ingrosso 25 år vilket firades med pompa och ståt. Och dagen började med en överraskningsfrukost där pojkvännen Phillipe Cohen var med.


Måndagen den 30 december fyllde influencerdrottningen Bianca Ingrosso 25 år. I en vlogg på sin Youtubekanal berättade hon nyligen om planerna för firandet – och det lät inte som att hon ska snåla på någonting...

Bianca fyller 25 år i år. Bildkälla: Stella Pictures

– Vi håller på att planera min 25-års fest. Som är jävligt sent ute. Jag fyller år dagen innan nyårsafton så att det här ska bli en nyårsfest. Och inbjudningarna skickas ut två veckor innan nyår, berättade hon.

Men trots sina spikade planer så blev Bianca minst sagt överraskad när hela hennes familj (inklusive Wahlgrens värld-team) överraskade henne med en stor frukost och massor av lyxiga presenter – detta ett par timmar innan hennes vänner hämtade upp henne i en festlimousin.

Under frukosten var även pojkvännen Phillipe Cohen med vilket gjorde Bianca märkbart glad. Men under sitt födelsedagstal så passade hon samtidigt på att ge honom en liten pik. 

"Phillipe, försov du dig?", frågade Bianca skämtsamt. Bildkälla: Lovisa Worge Instagram

– Tack alla ni för att ni överraskade mig, trots att du antagligen försov dig Philippe, skrattade hon. 

– Nej det gjorde jag inte, jag har ju varit här och tänt ljus och allt?, svarade han. 

– Men är det sant? Tack snälla, svarade Bianca. 

– Jag har drömt om att bli överraskad i 25 år, avslutade hon. 

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!