Danny Saucedo och Anna Eriksson i Costa Rica
Danny Saucedo och Anna Eriksson är på semester i Costa Rica tillsammans.

Danny Saucedos första bild på flickvännen Anna Eriksson

Danny Saucedo och flickvännen Anna Eriksson lever life i Costa Rica. Paret har slutat smyga med sin kärlek och på sociala medier så visar nu Danny sin kärlek öppet för Anna.


Artisten Danny Saucedo, 33, är riktigt nykär i flickvännen Anna Eriksson, 24.  Anna jobbar som modell och har kontrakt med agenturen Stockholmsgruppen.

Parets relation har varit omskriven sedan november i fjol och i december bekräftade Danny att han och Anna är ett par. Dessutom avslöjade han deras mysiga framtidsplan.

I en intervju med Morrgongänget i Mix Megapol berättade Danny i december att han över jul skulle åka till Costa Rica för att surfa.

– Jag ska surfa i tre veckor, jag ska ta med mig min tjej. Jag har en ny tjej, berättade Danny i Mix Megapol.

Anna Eriksson är Danny Saucedos nya flickvän. Bildkälla: Instagram/annaerikssons

"Fantastisk" 

På Instagram visar nu det gulliga paret upp bilder och klipp från sin soliga drömsemester. Danny bjöd sina hundratusentals följare på en bild där han stolt visade upp flickvännen.

Danny Saucedo visar stolt upp flickvännen Anna på sin Instagram. Bildkälla: Instagram/dannysaucedo

"Fantastisk", skrev han till fotot på Anna. Bilden har nästan 13 000 likes och kommentarerna väller in. Några av de som kommenterat är artisten Sabina Ddumba, Gabriel Forss, Sarah Dawn Finer och Kristin Kaspersen. 

På sina respektive stories så har paret dessutom bjudit på strandbilder och videos.

Se mer från parets semester i klippet ovan!

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!