Simon Axelsson i Farmen
Simon Axelsson i Farmen är även känd från ett annat program.

Därför känner du igen Simon Axelsson i "Farmen" ​

I årets säsong av "Farmen" har Simon Axelsson lovat att vara programmets diva som ska ställa till med drama. Men känner du igen honom från tidigare? Det är inte så konstigt. Han har nämligen varit med i ett annat program...


I söndags var det säsongspremiär för den trettonde säsongen av "Farmen" i TV4. Som tidigare år så ser vi Paolo Roberto som programledare, och hans uppgift är att lotsa deltagarna när de antar utmaningen att leva som man gjorde för hundra år sedan.

Tidigare har Nyheter24 skrivit om att en av årets "Farmen"-deltagare – Eleonora Gustafsson, 57 – är ett riktigt välbekant ansikte. Hon är nämligen mamma till MMA-stjärnan Alexander "The Mauler" Gustafsson. Mer om det kan du läsa här.

"Vinna pengar, testa gränser och starta draman"

Ett annat nylle som du kanske har sett flimra förbi tidigare i tv är "Farmen"-deltagaren Simon Axelsson, 25. Simon jobbar som elevassistent och kommer från Enköping. 

Simon Axelsson är en av deltagarna i årets säsong av "Farmen". Bildkälla: Instagram/simonaxelsson

Själv beskriver han sig som "Farmens diva" och hans mål i programmet är att vinna pengar, testa sina gränser och att starta draman.

Det han inte är särskilt pepp på är alla läskiga insekter och småkryp. Inte heller att gå på dass och att sova ihop med andra står högt i kurs...

Simon Axelsson beskriver sig som "Farmens diva". Bildkälla: Instagram/simonaxelsson

Gick ner 36 kilo – på nio veckor

Men så var har du egentligen sett Simon förut? Jo, han har nämligen tävlat i "Biggest Loser" år 2017. Där lyckades han med bedriften att gå ner från 156 kilo till 120 kilo på nio veckor. 

Simon Axelsson var med i "Big Brother" år 2017. Bildkälla: Instagram/simonaxelsson

På Instagram berättade han då om känslorna.

"Har svårt att klappa mig på axeln och säga fan vad grym jag är! Därför måste jag ha bilder på mig själv och kolla på när man har massa tankar och funderingar över allt. Så är det just nu lite, så behövde verkligen kolla på dessa bilder för att komma ihåg hur bra jag är! Kom ihåg att alltid vara positiv till dig själv, det är VIKTIGT", skrev han då och visade både före och efter-bilder. 

"Farmen" sänds på TV4 och TV4 Play måndag-torsdag klockan 19.30 med veckofinaler på söndagar klockan 20.00.

Se mer i klippet ovan!

Läs mer: Det är den vanligast saken som Farmen-deltagarna försöker att smuggla in på gården

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!