Så ser Hollywoods barnstjärnor ut idag

- 09/01/2020, 13:58 -

De har varit med i klassikerna och kultrullarna som småttingar – men hur har barnstjärnorna egentligen förändrats?

Haley Joel Osment, 31, var blott en liten knodd då han spelade en liten pojke som kunde se de döda i Sjätte sinnet. Idag ser han... något annorlunda ut. 

Haley Joel Osment
Haley Joel Osment. Bildkälla: Stella Pictures/Youtube

Edward Furlong, 42, såg vi bland annat i kultfilmen Terminator 2: Judgementday där han spelar mot Arnold Schwarzenegger. Idag åker han in och ut på rehab där han kämpar med sitt missbruk. 

Edward Furlong. Bildkälla: Stella Pictures/Youtube

Ni kommer väl ihåg den prinsiga knatten Lucius Verus II i Gladiator? Idag är det 20 år sedan filmen kom och skådespelaren Spencer Treat Clark har minst sagt vuxit upp.

Spencer Treat Clark
Spencer Treat Clark är idag 32 år. Bildkälla: Stella Pictures/Youtube

Utöver att Con Air är i särklass en av de bästa actionfilmer som har gjort så kan vi väl alla enas om att Cameron Poe (Nicolas Cage) har en så fantastiskt söt liten dotter i filmen. Idag är Landry Allbright 30 år men är fortfarande sig lik. 

Landry Allbright
Landry Allbright. Bildkälla: Youtube

Nicholas Hoult gjorde en fantastisk roll i filmen "Om en pojke" som släpptes 2002. Idag är han 30 år och arbetar fortfarande som skådespelare. Han har även haft en fling med Jennifer Lawrence.

Nicholas Hoult. Bildkälla: Stella Pictures/Youtube

Alexandrea Owens spelade den lilla flickan Cora i succéfilmen Titanic som dansade med Leonardo DiCaprio. Idag är hon 31 år gammal. 

Alexandrea Owens
Alexandrea Owens. Bildkälla: Youtube

Säga vad man säga vill – men Independence Day är en film som man ska ha sett. I filmen som har Will Smitt som huvudrollsinnehavare så skymtas det en väldigt söt liten knatte – nämligen Ross Bagley som idag är 31 år gammal. 

Ross arbetar idag som komiker och skådespelare. Bildkälla: Youtube

Yvonne Zima spelade Geena Davis dotter i superrullen "The long kiss goodnight". Idag är hon fortfarande skådespelerska. 

idag är hon 30 år gammal. Bildkälla: Stella Pictures/Youtube

Alla Star Wars-fans känner väl igen den söt lille Anakin Skywalker – närmare bestämt Jake Lloyd. Jake har berättat att "hela hans liv förstördes" i och med skådespeleriet. 

Jake Lloyd
Jake Lloyd. Bildkälla: Youtube