Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Jonatan Unges bråk med mamman: "Du tycker att jag är ganska inkompetent"

- 10/01/2020, 14:35 -

I kvällens avsnitt av Skavlan berättar Jonatan Unge om mammans dåliga förtroende för honom. Unge menar att han inte har mammans förtroende att laga ens en DVD-spelare.

Jonatan Unge har tillsammans med sin mamma Cecilia Hagen briljerat i årets säsong av På Spåret. De inledde säsongen med att vinna och var i tävlingen därpå bara fem poäng ifrån att vinna över På Spåret-mästarna Johar Bendjelloul och Josefin Johansson.

"RÖR DEN INTE, RÖR DEN INTE!"

I kvällens avsnitt av Skavlan gästas programmet av inga mindre än just Jonatan Unge och Cecilia Hagen.  I programmet berättar Unge att hans mamma tycker att han är ganska inkompetent.

– Om det är något jobbigt med dvdn till exempel, som jag tror att jag kan fixa, så står ju du och och skriker "rör den inte, rör den inte!" För att du är helt övertygad om att jag kommer trycka på någon självförstöringsknapp så att den exploderar, säger Jonatan Unge till sin mamma och skrattar.

BOR I MALMÖ MEN TRIVS INTE DÄR

Jonatan Unge är 40 år gammal och bor för närvarande i Malmö. Han är däremot inte född i Skåne, utan föddes i Stockholm.

Att bo i Malmö verkar dock inte vara något som Unge är särskilt förtjust i. Allra helst hade komikern föredragit att bo i Stockholm.

– Det som är fel med Malmö är att det är en jätteliten stad full med skåningar, säger Jonatan Unge. 

Han fortsätter med att förklara varför han inte kan flytta ifrån Malmö.

– Jag kan inte flytta därifrån därför att jag har mitt barn där, säger Jonatan Unge. 

Nyheter24 har tidigare skrivit en artikel om Jonatan Unge med allt du behöver veta, den kan du läsa här.

Brukar du kolla på Skavlan?