Isabella Löwengrip och Erik Selin har gjort slut: "Tufft beslut"

- 12/01/2020, 16:36 -

​Isabella Löwengrip har haft en stormig höst med både ekonomiska och personliga kriser. Nu berättar entreprenören att hon och pojkvännen Erik Selin har gjort slut.

Det var i slutet av juli som det stod klart att entreprenören och bloggaren Isabella Löwengrip, 29, hade en ny kärlek – fastighetsmiljardären Erik Selin, 52.

På både bloggen och Instagram verkade entreprenören lyckligare än på länge – och hon beskrev Erik som ett stöd under den svåra hösten. 

– Jag är jättetacksam att få ha honom som bollplank. Han har så mycket erfarenhet. Men han känner mig och vet hur viktigt det är att jag få ta mig ur den här krisen på egna ben. Han kan vara ett emotionellt stöd, men resten måste jag klara själv, sa Isabella till Expressen i november.

Gjort slut 

Kärleken verkar dock abrupt tagit slut. I ett Instagram-inlägg avslöjar Isabella att hon och miljardären gjort slut. 

"Erik och jag har beslutat oss för att avsluta vårt förhållande. Det är såklart ett tufft beslut, men jag är väldigt tacksam att vi har hittat en vänskap som kommer vara en hel livstid", skriver hon i inlägget.

Isabella Löwengrip och Erik Selin
Bildkälla: Instagram/isabellalowengrip

Svår höst 

Isabellas höst har präglats av kriser och krossade drömmar. 

Inom loppet av några månader var hon tvungen att ställa in sin USA-flytt, lägga ut lyxvillan för försäljning och säga upp sitt "hemmateam". 

Det avslöjades även att entreprenören ljugit om sin statistik och att flera av hennes bolag nosade på konkurs.

Den 15 januari släpps en dokumentär där man får följa Isabellas stormiga resa, något du kan läsa mer om här.