Samir Badran och Julia Sundquist
Samir Badran och Julia Sundquist har varit på en härlig kärleksresa.

Samir Badran och Julia Sundquist på kärleksresa – se bilderna

Samir Badran och flickvännen Julia Sundquist lever onekligen ett riktigt drömliv. Paret firade in det nya året med sol, bad, kärlek och avkoppling i Thailand. Se alla bilderna från parets semester här.


Att Samir Badran, 29, och Julia Sundquist, 22, är riktigt nykära har nog få kunnat missa. Samir och Julia började träffas sommaren 2019, och i slutet av juli så bekräftade Samir och Julia att de var exklusiva med varandra.

I en intervju med Aftonbladet beskrev Samir dessutom Julia som den "rätta".

– Det känns verkligen som att hon är den rätta. Att gifta sig kanske är överdrivet, det kanske man ska vänta med. Men jag skulle typ kunna göra det. Det känns så jävla rätt, det gör det faktiskt, sa Samir då till Aftonbladet.

Samir Badran och Julia Sundquist firade in det nya året i Thailand. Bildkälla: Instagram/juliasundquist

De allra kallaste vinterveckorna i Sverige slapp både Samir och Julia – detta då de valde att åka till Thailand för sol och avkoppling. På Instagram så har Samir och Julia uppdaterat sina nyfikna följare med bilder från sin lyxsemester.

Paret har njutit av kristallblått hav och sammetsmjuka stränder i Hua Hin, och det ser även ut som att det har blivit en hel del romantik på resan...

Se Samir och Julias semesterbilder i klippet ovan!

Samirs ex-flickvän Sigrid Bernson är även hon kär – i ingen mindre än hennes tidigare "Let's Dance"-kollega Robin Bengtsson. Mer om det kan du läsa här.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Detaljen i nya bilden på Mark Levengood och Jonas Gardell: "Är det inte...?"

"Trädgårdstider"-profilens Instagram plötsligt borta

Hundratusentals svenskar bänkar sig framför "Trädgårdstider" varje vecka och SVT-programmet engagerar många i sociala medier. Men nu har en av "Trädgårdstider"-profilerna, som hade 96 000 följare, plötsligt försvunnit från Instagram.

Allt om Dante Zia: Partner, längd och familj

Dante Zia är en svensk kock och programledare. Men hur mycket vet du egentligen om honom? Nyheter24 reder ut några av de vanligaste frågorna som svenskarna googlar om Zia.

Zara Larssons konsert hotas av väderkaos

Zara Larssons konsert i Dubai på torsdagskvällen hotas av väderkaos. Staden har de senaste dagarna drabbats av regnoväder och massiva översvämningar, flygplatsen och skolorna är stängda och befolkningen uppmanas att hålla sig inomhus.

Angelina Jolie och Brad Pitt har sex barn – så lever de i dag

De världskända profilerna Angelina Jolie och Brad Pitt har många barn. Men vilka är de egentligen och hur ser de ut idag? Nyheter24 reder ut vilka Jolie-Pitt-barnen är idag.

KG Hammar romandebuterar

2 timmar sedan
KG Hammar romandebuterar i höst. "Den längsta resan" ges ut i september och handlar om Dag Hammarskjölds sista flygresa – den som skulle kosta honom livet.