Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Samir Badran och Julia Sundquist på kärleksresa – se bilderna

- 13/01/2020, 18:27 -

Samir Badran och flickvännen Julia Sundquist lever onekligen ett riktigt drömliv. Paret firade in det nya året med sol, bad, kärlek och avkoppling i Thailand. Se alla bilderna från parets semester här.

Att Samir Badran, 29, och Julia Sundquist, 22, är riktigt nykära har nog få kunnat missa. Samir och Julia började träffas sommaren 2019, och i slutet av juli så bekräftade Samir och Julia att de var exklusiva med varandra.

I en intervju med Aftonbladet beskrev Samir dessutom Julia som den "rätta".

– Det känns verkligen som att hon är den rätta. Att gifta sig kanske är överdrivet, det kanske man ska vänta med. Men jag skulle typ kunna göra det. Det känns så jävla rätt, det gör det faktiskt, sa Samir då till Aftonbladet.

Samir Badran och Julia Sundquist
Samir Badran och Julia Sundquist firade in det nya året i Thailand. Bildkälla: Instagram/juliasundquist

De allra kallaste vinterveckorna i Sverige slapp både Samir och Julia – detta då de valde att åka till Thailand för sol och avkoppling. På Instagram så har Samir och Julia uppdaterat sina nyfikna följare med bilder från sin lyxsemester.

Paret har njutit av kristallblått hav och sammetsmjuka stränder i Hua Hin, och det ser även ut som att det har blivit en hel del romantik på resan...

Se Samir och Julias semesterbilder i klippet ovan!

Samirs ex-flickvän Sigrid Bernson är även hon kär – i ingen mindre än hennes tidigare "Let's Dance"-kollega Robin Bengtsson. Mer om det kan du läsa här.