Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Sigrid Bernson och Robin Bengtsson på lyxsemester – visar kärleken

- 14/01/2020, 14:26 -

Sigrid Bernson och pojkvännen Robin Bengtsson har åkt till Thailand för lite avkoppling och välbehövlig semester. Nu visar paret öppet sin kärlek på lyxresan.

Igår skrev Nyheter24 om hur Samir Badran, 29, och hans flickvän Julia Sundquist, 22, firade in det nya året med en romantisk semester till Hua Hin i Thailand. Där har de solat, badat och slappat rejält.

Ett annat svenskt kärlekspar som lämnat det gråa vädret här hemma till förmån för lite värme är Samirs ex-flickvän Sigrid Bernson, 31, och hennes kille Robin Bengtsson, 29.

På Instagram så uppdaterar Sigrid och Robin sina följare nu med bilder från sin drömmiga resa. De har nämligen dragit till Koh Lanta i Thailand. Där njuter de av bländande stränder, turkost hav och såklart varandra...

Sigrid Bernson och Robin Bengtsson
Sigrid Bernson och Robin Bengtsson föll för varandra i Let's Dance. Bildkälla: Stella Pictures

Det har tisslats och tasslats kring Sigrid och Robin i flera månader – men paret väntade ända till julafton med att bekräfta sin relation.

– Vi fortsatte att ses efter att ”Let's dance” var slut. Vi ville inte sluta med det. Men sen vet jag inte när vi började dejta, det var någon gång i slutet av ”Let's dance”. Vi höll det hemligt för det var så mycket snack och vi ville bara få ha det för oss själva. Sen var det nog ganska många som såg igenom det, men inte alla, berättade Robin nyligen för P4 Extra.

Sigrid och Robin höll kärleken hemlig i flera månader. Bildkälla: Stella Pictures

Se mer från parets semester i klippet ovan!