Sigrid Bernson och Robin Bengtsson
Sigrid Bernson och Robin Bengtsson i Thailand.

Sigrid Bernson och Robin Bengtsson på lyxsemester – visar kärleken

Sigrid Bernson och pojkvännen Robin Bengtsson har åkt till Thailand för lite avkoppling och välbehövlig semester. Nu visar paret öppet sin kärlek på lyxresan.


Igår skrev Nyheter24 om hur Samir Badran, 29, och hans flickvän Julia Sundquist, 22, firade in det nya året med en romantisk semester till Hua Hin i Thailand. Där har de solat, badat och slappat rejält.

Ett annat svenskt kärlekspar som lämnat det gråa vädret här hemma till förmån för lite värme är Samirs ex-flickvän Sigrid Bernson, 31, och hennes kille Robin Bengtsson, 29.

På Instagram så uppdaterar Sigrid och Robin sina följare nu med bilder från sin drömmiga resa. De har nämligen dragit till Koh Lanta i Thailand. Där njuter de av bländande stränder, turkost hav och såklart varandra...

Sigrid Bernson och Robin Bengtsson föll för varandra i Let's Dance. Bildkälla: Stella Pictures

Det har tisslats och tasslats kring Sigrid och Robin i flera månader – men paret väntade ända till julafton med att bekräfta sin relation.

– Vi fortsatte att ses efter att ”Let's dance” var slut. Vi ville inte sluta med det. Men sen vet jag inte när vi började dejta, det var någon gång i slutet av ”Let's dance”. Vi höll det hemligt för det var så mycket snack och vi ville bara få ha det för oss själva. Sen var det nog ganska många som såg igenom det, men inte alla, berättade Robin nyligen för P4 Extra.

Sigrid och Robin höll kärleken hemlig i flera månader. Bildkälla: Stella Pictures

Se mer från parets semester i klippet ovan!

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Dolly Parton kryddar Beyoncés nya

2 timmar sedan

Kanonvinsten: Så mycket såldes Zoe Fay Brown sin lägenhet för

igår 23:12
I slutet på mars sålde Zoe Fay Brown sin lägenhet på Södermalm i Stockholm. Här får ni veta vad slutpriset landade på.

"Oppenheimer"-paret adlas efter succén

igår 21:32
Regissören Christopher Nolan och filmproducenten Emma Thomas tilldelas hederstitlar för sina bidrag inom filmindustrin och får nu tituleras Sir respektive Dame.

Här syns Carolas ex Jimmy med tv-stjärnan: "Puman är här"

igår 15:42
Carola Häggkvist och hennes ex-pojkvän Jimmy Källqvist såg ut att ha det trevligt med den kända tv-stjärnan. "Puman är här", skriver Carola på sin Instagram.

Carina Berg oigenkännlig på nya bilderna: "Jag behöver hjälp nu"

igår 14:55
​Carina Berg har gjort en drastisk förändring med sitt utseende. Förgäves försökte Carolina Gynning stoppa henne – men Carina lyssnade inte. – Det var modigt. Du var modig som gjorde det, säger Carolina Gynning till Carina.

Realityprofil åtalas – slog barnen blodiga med stekspade

igår 14:12
​En svensk realityprofil åtalas nu, misstänkt för att ha misshandlat sina barn under flera års tid. I samtal med socialtjänsten har barnen berättat detaljerat om hur de blivit misshandlade med bland annat en stekspade i metall och slagna med en fjärrkontroll.