Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Så har de svenska kändisarna förändrats på 10 år se bilderna

- 15/01/2020, 13:13

Magdalena Graaf, Nour El Refai, Mikael Persbrandt, Bianca Ingrosso, Isabella Löwengrip och många fler – se här hur 21 svenska kändisar har förändrats på 10 år.

Det hinner hända mycket på 10 år – fråga bara våra svenska kändisar. Influencerprofilen och entreprenören Bianca Ingrosso, 25, växte upp i rampljuset och hon har hunnit förändras en hel del sedan hon gick på ett Micael Bindefeld-party 2009.

Andra stjärnor som har en helt annorlunda stil är bland andra Molly Sandén och Carolina Gynning. Men för alla handlar det inte bara om lite nya kläder och en ny hårfärg...

Laila Bagge
Laila Bagge för 10 år sedan. Bildkälla: Stella Pictures.

Den som tittar noga på bilderna på författaren Camilla Läckberg märker snabbt att hon har opererat sin näsa. Anledningen till operationen var att Camilla som 20-åring bröt näsan. 

Efter olyckan hade Camilla svårt att andas och missbrukade nässpray. Ingreppet gjorde Camilla år 2017, och hon berättade då om den underbara känslan av att få ta bort plåstret efter operationen.

"Jädrans skönt måste jag erkänna! Och känslan att kunna andas fritt genom näsan igen.. ahh kan inte beskriva den lyckan!", skrev hon på sin Instagram då.

Camilla Läckberg
Camilla Läckberg före sin näsoperation. Bildkälla: Stella Pictures.

En annan kändis som lagt sig under kniven de senaste tio åren är Magdalena Graaf. År 2016 tog hon ut sina bröstimplantat för att undvika bröstcancer.

Magdalena Graaf
Magdalena Graaf år 2009. Bildkälla: Stella Pictures.

"Är jag glad? Överlycklig!”, skrev Magdalena i sin blogg efter ingreppet.

I klippet ovan tar vi en titt på hur 21 svenska kändisar som till exempel Josef Fares, Anna Book, Pernilla Wahlgren, Mikael Persbrandt, Nour El Refai, Carina Berg och många fler har förändrats på 10 år – och psst, vår favorit är solklart Benjamin Ingrosso!