Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Därför förbjöds Wahlgrens värld att filma på Bianca Ingrossos 25-årsfest

- 15/01/2020, 13:13 -

Bianca Ingrosso ställde till med en ordentlig fest under nyårsafton. Hon slog nämligen ihop sin 25-årsfest och nyårsfirandet till en och samma skiva. Men ingenting av det kommer att visas i Wahlgrens värld.

Bianca Ingrosso fyllde 25 år den 30 december vilket verkligen firades med pompa och ståt under nyårsafton. Bianca höll nämligen en kombinerad nyårs- och födelsedagsfest som blev en riktig pangsuccé. 

Bianca Ingrosso
Bianca såg minst sagt ut att ha roligt på sin 25-årsfest. Bildkälla: Bianca Ingrosso Instagram

Phillipe Cohen höll tal, Benjamin Ingrosso var toastmaster, Molly Pettersson Hammar uppträdde och utöver det var det en rad andra olika händelser som ägde rum under kvällen. Bianca själv minns ingenting efter 12-slaget. 

På otaliga Instagram-storys kunde man se hur skratt, dans, och dryck blandades med kramar och sång långt in på småtimmarna. Men utöver att halva Stockholms influencer-elit hade videos från festen på sina stories så filmade Wahlgrens värld ingenting ifrån festen – vilket var ett mycket medvetet val från produktionen. 

Biancas 25-årsfest
Biancas fest kommer att visas exklusivt på Dplay. Bildkälla: Dplay

– De filmade ingenting under min fest och många undrade varför inte Wahlgrens värld-teamet inte var där – men undrade samtidigt vilka alla de andra kamera-nissarna var, berättade Bianca i en Youtubevideo. 

– Detta är på grund av att hela min fest kommer att sändas exklusivt på Dplay. 

Det väntar vi med spänning på!