Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Brad Pitt och Jennifer Aniston dejtar igen: "Allt han pratar om"

- 27/01/2020, 18:39

Brad Pitt och Jennifer Aniston gick skilda vägar för 15 år sedan. Nu uppges de dejta igen och flera vänner till paret bekräftar att de är kära igen. – Hon är allt han pratar om, säger en av Brads vänner.

Det nya decenniet hann knappt börja innan årets kändisbild knäpptes av. Det var på SAG-galan i Hollywood för lite mer än en vecka sedan som det tidigare gifta paret Brad Pitt, 56, och Jennifer Aniston, 50, fångades på en redan nu historisk bild.

Genast började det tidigare parets fans att spekulera – kan det finnas en chans för Brad och Jennifer igen?

Brad Pitt och Jennifer Aniston
Brad Pitt och Jennifer Aniston då det begav sig. Bildkälla: Stella Pictures

Få kan ha missat Jennifer och Brads skilsmässa då han iskallt dumpade henne och istället blev ihop med sin motspelerska Angelina Jolie, 44.

Sedan dess har det hunnit gå 15 år. Brad har under åren både klarat av ett bröllop och en skilsmässa från Angelina. Jennifer har inte heller legat på latsidan – hon har nämligen hunnit med att både gifta sig och skilja sig från skådespelaren Justin Theroux, 48.

Jennifer Aniston och Brad Pitt
Jennifer Aniston och Brad Pitt på Vanity Fairs Oscarsfest år 2000. Bildkälla: Stella Pictures

Gått på flera dejter 

Enligt flera vänner till Brad och Jennifer så har de gått på minst fem dejter innan de sågs hälsa på varandra under SAG Awards. En av dejterna ska dessutom ha ägt rum hemma hos Jennifer i julas, skriver Mirror.

– Jag tror aldrig att hon slutade älska honom. Trots att han krossade hennes hjärta när han lämnade henne för Angelina Jolie. Det har tagit lång tid men hon har förlåtit honom för allt. Förlåtelse har spelat en stor roll i att de nu träffas, säger en nära vän till Brad och Jennifer, skriver Mirror.

Jennifer Aniston och Brad Pitt
Jennifer Aniston och Brad Pitt har gått på flera dejter. Bildkälla: Stella Pictures.

En person som länge har jobbat med Brads produktionsbolag Plan B bekräftar också romansen mellan Brad och Jennifer.

– Allt han kan prata om är Jen. De har återupplivat sin romans och jag har inte sett någon av dom så lyckliga på flera år, säger källan skriver Mirror.

Är Brad och Jennifer ett fint par?