Bianca Ingrosso landar nytt toppjobb hos Nelly.
Bianca Ingrosso landar nytt toppjobb hos Nelly.com. - Foto: Foto: Emma Grann / Studio Femme, Instagram/@Biancaingrosso

Bianca Ingrosso får nytt toppjobb på Nelly: "Kommer bli succé"

Bianca Ingrosso har landat ett nytt toppjobb på modésajten på Nelly.com. "Det kommer bli succé", säger Ingrosso i ett pressmeddelande.


Nu händer det grejer! Influencern och profilen Bianca Ingrosso går in i rollen som creative advisor i populära modeföretaget Nelly. Det skriver företaget i ett pressmeddelande under måndagen.

Nöjesstjärnan kommer att rådgiva företaget i flera viktiga kampanjer under året och vad det verkar så tror de båda parterna att det är en perfekt matchning!

Bianca Ingrosso rekryteras till Nelly.com Bildkälla: Instagram/@biancaingrosso

"Historiskt sett har Bianca alltid varit en av Nellys stora musor. Hon var 10 år när Nelly.com startade och vi har vuxit upp i samma tidsera", säger Tuss Odin Ekman, Head of Brand på Nelly, i ett pressmeddelande.

"Med sin position som en av Sveriges största medieprofiler är hon idag den självklara ikonen för generation z, en generation som idag är primär för oss som bolag. Genom att ingå ett långsiktigt partnerskap ser vi fram emot att stärka relationen till Nellytjejen ännu mer."

Ser fram emot året som kommer

Ja, det är inte två främlingar som möts. Ingrosso har nämligen samarbetat med företaget tidigare, då med social media marketing och som modell. Men nu blir det andra bullar och krafttag.

"Nelly.com har sedan flera år varit min ”go to”-plats för inspiration, det känns så kul att jag kommer kunna vara med och påverka upplevelsen, berättar Bianca Ingrosso.

Och en sak står säkert – Ingrosso kliver in i rollen med ett bra självförtroende och det blir spännande att se vad de kokar ihop tillsammans!

– Varumärkesmässigt är vi en genuin match, där jag ser fram emot att under 2020 kunna ge vår gemensamma målgrupp maxad modeinspiration. Stay tuned för ett händelserikt år, det kommer bli succé, berättar Ingrosso i pressmeddelandet.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Här syns Carolas ex Jimmy med tv-stjärnan: "Puman är här"

2 timmar sedan

Carina Berg oigenkännlig på nya bilderna: "Jag behöver hjälp nu"

3 timmar sedan
​Carina Berg har gjort en drastisk förändring med sitt utseende. Förgäves försökte Carolina Gynning stoppa henne – men Carina lyssnade inte. – Det var modigt. Du var modig som gjorde det, säger Carolina Gynning till Carina.

Realityprofil åtalas – slog barnen blodiga med stekspade

idag 14:12
​En svensk realityprofil åtalas nu, misstänkt för att ha misshandlat sina barn under flera års tid. I samtal med socialtjänsten har barnen berättat detaljerat om hur de blivit misshandlade med bland annat en stekspade i metall och slagna med en fjärrkontroll.

Efva Attling och Eva Dahlgren släpper låt ihop

idag 13:24
För första gången på 43 år släpper Efva Attling en låt – tillsammans med sin fru Eva Dahlgren. "Remember summer breeze" är skriven av dem båda och beskrivs som en sommarsång med 70-talskänsla.

Harvard tar bort bok med människoskinn

idag 13:06
Harvards universitetsbibliotek har bestämt sig för att ta bort omslaget på en bok som länge varit omstridd – eftersom pärmen är gjord av en människas hud, skriver New York Times. 1800-talsboken av Arsène Houssaye handlar om människans själ, och har titeln “Des destinées de l’ame".

Malin Ullgren: Otrohet är överdrivet laddat

idag 12:02
Hon skrev essäer om otrohetsromaner – men började själv skildra en förbjuden relation. Efter över 20 år som kritiker romandebuterar Malin Ullgren om jakten på en förhöjd livskänsla, som går via både litteraturen och lusten.