Bianca Ingrosso får nytt toppjobb på Nelly: "Kommer bli succé"

- 20/01/2020, 12:14 -

Bianca Ingrosso har landat ett nytt toppjobb på modésajten på Nelly.com. "Det kommer bli succé", säger Ingrosso i ett pressmeddelande.

Nu händer det grejer! Influencern och profilen Bianca Ingrosso går in i rollen som creative advisor i populära modeföretaget Nelly. Det skriver företaget i ett pressmeddelande under måndagen.

Nöjesstjärnan kommer att rådgiva företaget i flera viktiga kampanjer under året och vad det verkar så tror de båda parterna att det är en perfekt matchning!

Bianca Ingrosso
Bianca Ingrosso rekryteras till Nelly.com Bildkälla: Instagram/@biancaingrosso

"Historiskt sett har Bianca alltid varit en av Nellys stora musor. Hon var 10 år när Nelly.com startade och vi har vuxit upp i samma tidsera", säger Tuss Odin Ekman, Head of Brand på Nelly, i ett pressmeddelande.

"Med sin position som en av Sveriges största medieprofiler är hon idag den självklara ikonen för generation z, en generation som idag är primär för oss som bolag. Genom att ingå ett långsiktigt partnerskap ser vi fram emot att stärka relationen till Nellytjejen ännu mer."

Ser fram emot året som kommer

Ja, det är inte två främlingar som möts. Ingrosso har nämligen samarbetat med företaget tidigare, då med social media marketing och som modell. Men nu blir det andra bullar och krafttag.

"Nelly.com har sedan flera år varit min ”go to”-plats för inspiration, det känns så kul att jag kommer kunna vara med och påverka upplevelsen, berättar Bianca Ingrosso.

Och en sak står säkert – Ingrosso kliver in i rollen med ett bra självförtroende och det blir spännande att se vad de kokar ihop tillsammans!

– Varumärkesmässigt är vi en genuin match, där jag ser fram emot att under 2020 kunna ge vår gemensamma målgrupp maxad modeinspiration. Stay tuned för ett händelserikt år, det kommer bli succé, berättar Ingrosso i pressmeddelandet.