Bianca Ingrosso öppnar upp om bebisplanerna: "Äter inte p-piller"

- 20/01/2020, 14:14 -

Bianca Ingrosso är minst sagt en tjej med många strängar på sin lyra – men trots sitt fullspäckade liv så drömmer hon om barn.

Bianca Ingrosso, 25, är inte en tjej som ligger på latsidan direkt. Hon inleder nu 2020 med att gå in i rollen som creative advisor i populära modeföretaget Nelly. Det skriver företaget i ett pressmeddelande under måndagen.

Nöjesstjärnan kommer att rådgiva företaget i flera viktiga kampanjer under året och vad det verkar så tror de båda parterna att det är en perfekt matchning. 

Utöver det så sitter hon i TALANG-juryn, är chef över CAIA Cosmetics, driver en Youtubekanal och andra sociala medier där hon även gör samarbeten. 

Bianca Ingrosso
Bianca Ingrosso är barnsugen. Bildkälla: Youtube

Men trots ett liv med fart och fläkt så har Bianca alltid haft en dröm som hon ännu inte uppfyllt. Detta är att bli mamma. 

– Jag trodde att jag skulle ha två barn när jag var 21 men nu är jag 25 och känner inte direkt att det är läge nu. Men jag vill ha fyra fem barn och tänker nog att jag vill ha mitt första inom två år, säger Bianca i sin youtubevideo. 

Hon berättar även att hon tidigare gjort två aborter och under båda två var hon tillsammans med pojkvännen Phillipe Cohen

Bianca och Phillipe har bestämt sig för att satsa fullt ut på sitt förhållande nu. Bildkälla: Youtube

– Jag äter inte p-piller och vill inte äta hormoner. Men jag kommer att börja med det enda som fungerat för mig vilket är Natural cycles. Jag använde mig av det förut men det hela slutade med att jag glömde att ta tempen på morgnarna, säger Bianca.