Tisdag 27 Sep
Stockholm

Höggravid Pernilla Wahlgren utkastad av Emilio Ingrosso

Det är i programmet "Stjärnorna på slottet" som Pernilla Wahlgren öppnar upp sig och berättar om sin bardom, sina barn, relationer och karriär.

Kommentera
Kopiera länk
Dela

Pernilla Wahlgren, 52, har varit ett namn på hela Sveriges läppar sedan dagen hon föddes 24 december 1967. Detta då hon var dotter till Hans Wahlgren och Christina Schollin som båda två var skådespelare. 

Och man kan gott säga att Pernillas privatliv varit lika händelserikt som hennes karriär då hon blev tillsammans med sin bakgrundsdansare Emilio Ingrosso, 54.

De gifte sig och fick tillsammans tre barn – men vägen var allt annat än rak och deras förhållande skulle komma att fylla löpsedlarna till bredden. 

De offentliga handlingarna från rättegångarna har alltid funnits tillgängliga för allmänhetens beskådan, men för första gången någonsin berättade Pernilla under "Stjärnorna på slottet" specifika detaljer från bråken med Emilio. 

Pernilla och Emilio hamnade ofta i tidningen på grund av sin stormiga relation. Bildkälla: SVT

– Det var ingen sund relation. Jag visste att han inte var bra för mig men jag var på något sätt medberoende så jag fortsatte ju att gå tillbaka. Han hade en förmåga att göra slut varje gång vi bråkade. Så när jag var höggravid med Benjamin så kastade ju han i princip ut mig, berättar hon och fortsätter:

– Så mina vänner och deras män fick ju komma dit och flytta ut saker åt mig. Men innest inne ville jag ju vara kvar... så jag gömde mig i fönstret bakom gardinen och satt och tänkte "jag vill inte". 

– Allts skulle ju bli så bra. Men där borde jag ha känt att jag accepterade mer än vad jag borde gjort, säger hon. 

Stjärnorna på slottet ser du på SVT och SVT Play.

Kommentera
Kopiera länk
Dela

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.