Paows katt akut till veterinär: "Måste amputera"

- 27/01/2020, 13:18 -

Det var under söndagen som Paulina "Paow" Danielsson tvingades åka in akut med sin katt efter att hon upptäckt ett rinnande sår. Det hela slutade med att katten fick amputera svansen.

Dokusåpadrottningen Paulina "Paow" Danielsson, 27, är är klar för ännu en säsong av Paradise Hotel vilket kanalen gick ut med förra veckan. I samma säsong kommer även Robin "Mos" Andersson och Kristian Täljeblad att vara med. 

Men årets säsong kommer med en ordentlig twist – de gamla rävarna ska nämligen leda varsitt lag mot att vinna tävlingen och då kamma hem en halv miljon kronor. 

Paow är tillbaka i årets Paradise Hotel. Bildkälla: Viafree

Paulina försvann för ett tag sedan helt från sociala medier – men nu är hon tillbaka på nytt. Under senaste veckan har hon uppdaterat flitigt från sin festvecka i Helsingborg. Paow som utlovat en vit månad och veggie-kost unnade sig både råbiff, chicken nuggets och både ett och två glas vin. Vilket hennes sällskap inte varit sena med att skämtsamt påpeka. 

Men vem vaktar då Paulias katt Mathilda? Jo det gjorde nämligen en killkompis till henne. Men det slutade inte helt som det skulle. 

Paows misse tvingades amputera svansen. Bildkälla: Kattpaow

När hon kom hem till sin lägenhet på söder i Stockholm upptäckte hon nämligen att Mathildas svans blödde och varade. Efter många om och men åkte hon in med missen till veterinären som då kunde konstatera att svansen behövde amputeras.

"Mitt hjärta blöder", skrev hon då. 

– Min killkompis hade helt missat detta, berättade hon. 

Vi hoppas allt allting går bra och att lillmissen repar sig efter operationen.