Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Polis akut till Gunilla och Erika Persson: "Dragna pistoler"

- 27/01/2020, 16:50 -

Ett dussintal poliser larmades hem till Erika och Gunilla Persson i Pacific Palisades i Los Angeles. "Det kom så många poliser så jag trodde inte mina ögon, att detta verkligen hände", skriver Gunilla.

Det är varje förälders mardröm. Att få ett telefonsamtal från sitt skärrade barn som berättar att det är en inkräktare i huset. Det hände den svenska Hollywoodfrun Gunilla Persson, 61.

Gunilla bor med sin 17-åriga dotter Erika i lyxområdet Pacific Palisades i Los Angeles, och i sin blogg berättar nu Gunilla om det skräckfyllda telefonsamtalet hon fick.

"Jag var i Santa Monica och jag minns hur jag slängde mig i bilen medan jag hade Erika på linjen och ställde mig på gasen for att ta mig hemma fort som möjligt", skriver Gunilla.

Gunilla Persson
Gunilla Persson tvingades ringa polisen. Bildkälla: Stella Pictures.

"Jag trodde inte mina ögon"

Gunilla ringde givetvis till polisen som snabbt var på plats.

"När jag väl kom fram stod flera poliser utanför staketet, flera var i trädgården och sedan kom det fler och fler poliser. Det kom så många poliser så jag trodde inte mina ögon, att detta verkligen hände", berättar Gunilla vidare.

Ett dussintal poliser samlades hemma hos Gunilla och Erika Persson i Pacific Palisades. Bildkälla: Instagram/thegunilla

Erika eskorterades ut från huset av poliser så som tur var så var hon snabbt i säkerhet.

"Innan vi visste ordet av så fullständigt kryllade det med poliser och de som var inomhus hade dragna pistoler. Vi fick inte vara i närheten av huset och vi var så oroliga för att någon av poliserna skulle släppa ut katterna. Vilken vilda western!", skriver Gunilla i sin blogg.