Så ser skådespelarna från Mighty Ducks ut idag.
Så ser skådespelarna från Mighty Ducks ut idag. - Foto: Marysville Police Department / Disney

Minns du filmerna om Mighty Ducks? Så ser skådisarna ut idag!

Vad blev det egentligen av skådisarna från Mighty Duck-filmerna och hur ser de ut idag? Det får du reda på här!


1992 var ett år som formade många barn och ungdomar runt om i världen. Det var det året som den första "Mighty Duck"-filmen släpptes.

Filmerna fick snabbt kultstatus och de blev till och med så populära bland kidsen så att Disney beslutade att bilda ett NHL-lag med ett snarlikt namn. 

Du kanske har hört talas om The Mighty Ducks of Anaheim, idag Anaheim Ducks.

Vi minns såklart de ikoniska och häftiga karaktärerna – men hur ser de ut idag så här 30 år senare?

Emilio Estevez

Så ser Emilio Estevez ut idag. Bildkälla: Disney, Andy Kropa AP/TT

Emilio Estevez var 30 år ung när det begav sig 1992. Han spelade tränaren Gordon Bombay och medverkade i alla tre filmerna som gjordes om Mighty Ducks.

Idag är Estevez 57 år gammal och hans senaste projekt var filmen "The Public", där han både skrev manus och skådespelade.

Shaun Weiss

Så ser Shaun Weiss ut idag. Bildkälla: Disney / Marysville Police Department

Shaun Weiss spelade den karismatiske och älskvärda supermålisen Greg Goldberg. Ni kanske minns scenen då han spändes fast i målet medan de andra hade skotträning. En älskvärd scen med Goldberg!

Men livet tog sig en sväng och Weiss har på sistone haft problem med lagen. Weiss har de senaste tre åren bland annat blivit dömd för stöld och droginnehav.

Och nu senast blev Weiss den 28 januari gripen misstänkt för inbrott.

Joshua Jackson

Så ser Joshua Jackson ut idag. Bildkälla: Disney, @vancityjax / Instagram

Joshua Jackson spelade Charlie Conway i Mighty Ducks-filmerna. När den första filmen släpptes var han knappt 14 år gammal och redan då tog han åskådarna med storm.

Men Jacksons mest ikoniska roll vet du säkert redan. Det är rollen som Pacey Witter i den omåttligt populära serien Dawsons Creek. Nu senast har Jackson medverkat i serien The Affair. 

Marguerite Moreau

Så ser Marguerite Moreau ut idag. Bildkälla: Disney, @margueritemoreau/Instagram

Marguerite Moreau minns du säkert i rollen som Connie med samma efternamn, alltså Moreau. Hon medverkade i samtliga tre filmer och imponerade mycket med sina graciösa och snabba moves på isen.

Moreau har sedan Mighty Ducks medverkat i flera olika projekt. Bland annat har hon varit med i tv-serier så som Mad Men, Shameless, Greys Anatomy och The O.C.

På tal om hur folk ser ut idag. Här kan du se hur alla skådisar som var med i Love Actually ser ut nu!

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Allman Brothers-grundare död

2 timmar sedan

Taylor Swifts nya album – "hon leker med oss"

3 timmar sedan
Världens nu största popartist släpper 16 nya låtar och en video – om vad? Låttitlarna ger tydliga signaler om slutet på en kärleksrelation. Själva musiken är svårare att ringa in i förväg.

Judisk konferens i Stockholm lockar kända namn

idag 15:46
Terrorattacken mot Israel den 7 oktober 2023 och det efterföljande kriget mot Hamas i Gaza innebär en ny vändpunkt i modern judisk historia. Den 25-26 maj arrangerar organisationen Judisk kultur i Sverige The October 7 Forum för att diskutera händelserna och gästlistan innehåller flera internationellt kända namn.

Tove Styrkes glädje – har blivit mamma

idag 15:38
Tove Styrke kommer med glädjebesked. Hon bekräftar nu för Aftonbladet att hon och flickvännen Sanna Sigborn Erixon blivit föräldrar.

Känd skådespelare misstänkt för misshandel och barnfridsbrott

idag 15:00
I morse anhölls en känd svensk skådespelare norr om Stockholm misstänkt för misshandel och barnfridsbrott.

Råkade Bianca Ingrosso precis avslöja sitt hemliga konto?

idag 14:56
Det är många där ute som har så kallade "spion-konton" på Instagram för att kunna följa folk utan deras vetskap. Men var det nu som Bianca Ingrosso råkade avslöja sitt?