Minns du filmerna om Mighty Ducks? ser skådisarna ut idag !

- 29/01/2020, 11:49 -

Vad blev det egentligen av skådisarna från Mighty Duck-filmerna och hur ser de ut idag? Det får du reda på här!

1992 var ett år som formade många barn och ungdomar runt om i världen. Det var det året som den första "Mighty Duck"-filmen släpptes.

Filmerna fick snabbt kultstatus och de blev till och med så populära bland kidsen så att Disney beslutade att bilda ett NHL-lag med ett snarlikt namn. 

Du kanske har hört talas om The Mighty Ducks of Anaheim, idag Anaheim Ducks.

Vi minns såklart de ikoniska och häftiga karaktärerna – men hur ser de ut idag så här 30 år senare?

Emilio Estevez

Emilio Estevez
Så ser Emilio Estevez ut idag. Bildkälla: Disney, Andy Kropa AP/TT

Emilio Estevez var 30 år ung när det begav sig 1992. Han spelade tränaren Gordon Bombay och medverkade i alla tre filmerna som gjordes om Mighty Ducks.

Idag är Estevez 57 år gammal och hans senaste projekt var filmen "The Public", där han både skrev manus och skådespelade.

Shaun Weiss

Shaun Weiss
Så ser Shaun Weiss ut idag. Bildkälla: Disney / Marysville Police Department

Shaun Weiss spelade den karismatiske och älskvärda supermålisen Greg Goldberg. Ni kanske minns scenen då han spändes fast i målet medan de andra hade skotträning. En älskvärd scen med Goldberg!

Men livet tog sig en sväng och Weiss har på sistone haft problem med lagen. Weiss har de senaste tre åren bland annat blivit dömd för stöld och droginnehav.

Och nu senast blev Weiss den 28 januari gripen misstänkt för inbrott.

Joshua Jackson

Joshua Jackson
Så ser Joshua Jackson ut idag. Bildkälla: Disney, @vancityjax / Instagram

Joshua Jackson spelade Charlie Conway i Mighty Ducks-filmerna. När den första filmen släpptes var han knappt 14 år gammal och redan då tog han åskådarna med storm.

Men Jacksons mest ikoniska roll vet du säkert redan. Det är rollen som Pacey Witter i den omåttligt populära serien Dawsons Creek. Nu senast har Jackson medverkat i serien The Affair. 

Marguerite Moreau

Marguerite Moreau
Så ser Marguerite Moreau ut idag. Bildkälla: Disney, @margueritemoreau/Instagram

Marguerite Moreau minns du säkert i rollen som Connie med samma efternamn, alltså Moreau. Hon medverkade i samtliga tre filmer och imponerade mycket med sina graciösa och snabba moves på isen.

Moreau har sedan Mighty Ducks medverkat i flera olika projekt. Bland annat har hon varit med i tv-serier så som Mad Men, Shameless, Greys Anatomy och The O.C.

På tal om hur folk ser ut idag. Här kan du se hur alla skådisar som var med i Love Actually ser ut nu!