Adele
Adele hade en helkväll på Beyoncé och Jay-Z:s fest.

Nya bilden på Adele chockar: "Fattade inte att det var hon"

Superstjärnan Adele har förändrats en hel del på kort tid. Det blev den polska tv-profilen Kinga Rusin vare efter att hon träffade Adele på Beyoncé och Jay-Z:s fest.


I söndags var det dags för Oscarsgalan, och efter den stjärntäta filmfesten så styrde Beyoncé och Jay-Z upp en efterfest som hette duga. 

Paret hade abonnerat en del av det anrika hotellet Chateau Marmont i Beverly Hills, och på gästlistan fanns A-kändisar som Kim Kardashian, Kanye West, Rihanna, Reese Witherspoon, Kylie Jenner, Travis Scott, Leonardo DiCaprio och många fler.

Den polska tv-profilen Kinga Rusin var även hon en av gästerna och på Instagram berättar hon fler detaljer om festen...

Jay-Z och Beyoncé bjöd in på en storartad efterfest. Bildkälla: Stella Pictures.

Bjuden på pizza av Charlize Theron

"Jag vet att det låter helt sjukt. Men lyssna från början ... Vi var bara cirka 200 personer, i ett litet klubbutrymme, med bästa musiken och det rådde fotoförbud. Gatan var stängd och bevakad, ingången skedde genom köksdörren – så att ingen skulle kunna fotograferas", skriver Kinga.

Därefter var det full rulle för Kinga – hon snackade med Rihanna, tog en svängom med Leonardo DiCaprio och noterade att Bradley Cooper var omringad av tjejer. Dessutom blev hon erbjuden en pizzaslice av Charlize Theron – som i sin takeaway-påse även hade kaviar, ostron och hummer.

"Ser ut som ett kommatecken" 

En superstjärna som var på festen var ingen mindre än sångerskan Adele, 31. På senare tid har hon blivit omskriven för sin enorma viktminskning. Totalt ska hon ha gått ner 30 kilo. Enligt Daily Mail bestämde sig Adele att göra den stora förändringen för att hon ville vara mer hälsosam för sonen Angelo, 7.

Adele år 2013. Bildkälla: Stella Pictures

På Instagram har Kinga lagt ut en bild där hon poserar bredvid Adele – och hon berättar att hon först inte hade känt igen Adele förrän hon presenterade sig med sitt namn.

– Adele började prata med mig men ärlig talat så kände jag inte igen henne eftersom hon är så tunn att hon ser ut som ett kommatecken. Vi pratade och skrattade tills hon sa sitt namn, skriver Kinga skämtsamt.

Adele på Beyoncé och Jay-Z:s Oscarsfest. Bildkälla: Instagram/kingarusin


De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Tummad äventyrsbok återlämnad – efter 105 år

1 timme sedan

Så gör du hitlåtar med AI – enkelt och helt gratis

idag 16:01
Udio är ett nytt AI-verktyg som kan skapa realistiska låtar. Här är allt du behöver veta om Udio och hur du använder det för att skapa din egen AI-musik.

CAIA Cosmetics reklam med Mentos väcker ilska: "Smaklöst"

idag 15:47
CAIA Cosmetics släppte i dagarna en serie läppglans som är ett samarbete med godiset Mentos. Nu möts en av reklamfilmerna för produkterna av hård kritik. "Har CAIA tappat det helt?" och "Smaklöst" är några reaktioner.

Antonija Mandirs korta svar till TV4: "Ur arslet"

idag 15:41
Det var under veckan som Antonija Mandir berättade för sina följare att hon fått ett erbjudande från TV4 som hon valt att tacka nej till.

Efter 55 år – Beatlesfilm får nypremiär

idag 15:38
Filmen "Let it be" har länge legat orörd i arkiven. Men nu ska Beatlesdokumentären visas igen – nästan 55 år efter premiären, uppger Variety.

Så friade Nisse Hallberg till Emelie Uggla: "Kommer inte ihåg någonting"

idag 14:53
Nisse Hallberg är en svensk komiker och poddprofil. Men hur mycket vet du egentligen om stand up-stjärnan? Nyheter24 reder ut de vanligaste frågorna som svenskarna googlar om Hallberg.