Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Deltagarna chockade efter Big Brother-Patzys sjuka hämnd på exet

- 13/02/2020, 16:04 -

Big Brother är i full gång och redan första dagarna har det mer eller mindre varit kaos inne i huset. Deltagare har kastats ut, det har tävlats om att få stanna kvar och många historier har berättats.

Det var under måndagen som Big Brother 2020 hade premiär och hypen var total. 12 färgstarka deltagare äntrade huset och under loppet av bara några dagar så har det hänt en hel del. 

Veckan har minst sagt gått fort. Bildkälla: C More

Under tisdagen delades hela gänget upp i två olika lag som fick tävla om immunitet. Sedan, under torsdagens livesändning så kastades deltagaren Isabel Pereira ut efter att ha sagt att hon "hatar judar".

Det hela skapade starka reaktioner i huset, men efter bara någon timma var stämningen återställd och historiestunderna började återigen rulla på hos deltagarna.

Någon som genast hade en liten story att dela med sig av var Patrik "Patzy" Svensson, 51. 

Party-Patzy hämnades med råge (och chili). Bildkälla: TV4

Patrik berättade att han en gång i tiden var tillsammans med en man som var väldigt elak mot honom. När det slutligen gick skilda vägar kände Patrik ett behov av en liten hämnd för att kunna knyta ihop säcken helt. 

– Ni kommer säkert att se mig som en hemsk människa nu. Men ni ska veta att detta är över 20 år sedan, berättade han. 

– När jag och ett elakt ex gick isär så valde jag att hämnas på honom – ganska så rejält. Så precis innan vi skulle skiljas åt så la jag Piri Piri (som är en mycket stark chil) i hans glidmedels-tub, skrattade Patzy följt av de andra deltagarnas skratt. 

– Det är så jäkla kul men kan ju seriöst vara farligt, skrattade Jasmine Armstrong.

Har du hämnats på ett ex?