Bianca Ingrosso om Linn Ahlborg: "Skittråkigt om det är sant"

- 14/02/2020, 12:16 -

Bianca Ingrosso är ett stort fan av bägge sina Youtubekollegor Therése Lindgren och Linn Ahlborg. Men det finns en oro som gnager i Bianca. – Det är skittråkigt om det är sant, säger hon.

Det är under en frågestund som Bianca Ingrosso, 25, svarar på fansens undringar. Det handlar om allt från pasta och sexställningar till vem hennes frikort är.  

En fråga Bianca får är vem hon föredrar av influencerprofilerna Therése Lindgren och Linn Ahlborg. Valet blir svårt för Bianca som är ett riktigt stort fan av både Linn och Therése. 

Senare avslöjar Bianca något riktigt oväntat...

"Jag måste erkänna en sak"

– Jag måste erkänna en sak. Det här är ingenting som dom har gjort, det är ingenting som dom har sagt. Jag har inte hört någon säga något skitsnack om dom whatsoever till mig eller någonting. Men jag har en känsla av att dom inte tycker om mig, säger Bianca i sin vlogg.

Therése Lindgren
Bianca Ingrosso är ett stort fan av Therése Lindgren, och kallar henne för "geni". Bildkälla: Lars Pehrson/SvD/TT Bild

"Skittråkigt om det är sant" 

Bianca berättar att när hon sett dom på stan så har hon fått en känsla av att dom inte tycker om henne. Hon förtydligar att det bara handlar om en känsla hos henne själv och att ingen av dom har sagt något taskigt om henne.

– Det är bara en känsla jag har fått för mig! Skittråkigt om det är sant, säger Bianca i vloggen.

Vem Bianca väljer av Therése och Linn ser du i hennes klipp här.