Totalkaos under nattens Big Brother-fest

Det var efter den första veckofinalen som en ny deltagare skickades in i Big Brother. Och det dröjde inte länge innan det blev tjurfäktning mellan honom och de andra killarna.


Det har minst sagt varit en händelserik början Big Brother 2020. Bara en vecka har gått och redan har deltagare kastats ut, skickats in, valt att lämna självmant, börjat pakta och fått X antal varningar på grund av dåligt oacceptabelt beteende. Bland annat deltagaren Patrik "Patzy" Svensson har kallat en av tjejerna för hora och det blev osämja på flera håll i huset. 

På det så har två programledare valt att att sluta efter Nyheter24:s avslöjande om deltagaren Sami Jakobssons mörka högerextrema förflutna

Men detta har bara varit början...

Efter gårdagens veckofinal blev det fest och i samband med det stegade det in en ny deltagare i form av Martin Forsten, 30. Snickaren från Åkersberga inledde kvällen med att kalla sig själv för "husets nya borgmästare", vilket deltagaren Alex Manzizila och Mergim Feka inte direkt uppskattade.

– Varför öppnar han sin mun och tror att han är Big Brother 2020 när han precis kommit in?, sa Mergim. 

– Alla här inne vet varför det är jag som är borgmästare, fyllde Alex i. 

– Palla att ditt ego tog ett skämt så här allvarligt, sa Antonia "Anty" Johnson

Det hela eskalerade till en gräns då tittarna blev oroliga för att det skulle bryta ut ett slagsmål.  

Utöver detta blev det storbråk på annat håll, hångelfest, fler regelbrott och fylleångest. Morgonen efter blev det många teraprisnack bland deltagarna som kände för att lösa gårdagens bravader.

Missade du gårdagens fest? Bildkälla: TV4 Play

Tittarna fick även välja två deltagare som under kvällen skulle kedjas fast i varandra. Valet landade då på Amilia Stapelfeldt och Sami Jakobsson. Detta efter att Amilia uttryckt att hon har svårt för Sami. 

"Nu kan hon få njuta av hans fisar"

"YES" Det här ska bli riktigt underhållande"

"Haha det ska bli kul att se hur han fiser henne ur huset", löd några av kommentarerna på Big Brothers Instagram. 

Detta gjorde i sin tur Amilia rosenrasande och hon skrek till kameran att hon hatar programmets tittare. 

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Harvard tar bort bok med människoskinn

Malin Ullgren: Otrohet är överdrivet laddat

1 timme sedan
Hon skrev essäer om otrohetsromaner – men började själv skildra en förbjuden relation. Efter över 20 år som kritiker romandebuterar Malin Ullgren om jakten på en förhöjd livskänsla, som går via både litteraturen och lusten.

Därför känner du igen Kerstin Linden i nya "Ronja Rövardotter" på Netflix

1 timme sedan
Vilket datum har "Ronja Rövardotter" premiär på Netflix, när kommer säsong 2 och varför känns huvudrollsinnehavaren Kerstin Linden så bekant? Nyheter24 reder ut allt om den nya tv-serien.

Sanningen om Victoria Silvstedt och Maurice Debbah – det gör han egentligen

2 timmar sedan
Victoria Silvstedt är den svenska modellen och sedemera börsproffset som trollbundit svenskarna sedan sitt genombrott i början an 1990-talet. Än idag är det många ute i stugorna som är nyfikna på Victoria – här har Nyheter24 sammanställt de vanligaste frågorna svenskarna googlar om Victoria – hennes längd, ålder, ex-man, pojkvän, barn och mycket mer.

Tittarnas anklagelse mot juryn i Sveriges mästerkock 2024: "Blev påhoppad"

2 timmar sedan
Sveriges mästerkock 2024 är i full gång och i det senaste avsnittet fick Hugo, 25, lämna tävlingen – något som fått tittarna att reagera.

Fares spel fortsätter att sälja i miljoner

2 timmar sedan
Josef Fares "It takes two" fortsätter att sälja i mångmiljontal. Nu har spelet, utvecklat av svenska Hazelight, passerat 16 miljoner sålda exemplar, meddelar bolaget på X i samband med att spelet fyller tre år.