Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Big Brother-Amilias hälsning till tittarna: "Fy fan vad jag hatar er"

- 18/02/2020, 17:09 -

I måndagens Big Brother fick deltagarna Amilia och Sami reda på att de skulle kedjas ihop dygnet runt. Ett besked som inte togs emot särskilt muntert av den förstnämnde.

Under måndagens Big Brother skulle en deltagare röstas ut från tävlingen. En av de som riskerade eliminering var Sami Jakobsson.

Sami har under programmet varit i blåsväder för sina tidigare politiska sympatier, vilket har fått tittare att rasa och programledare att hoppa av.

Trots det så klarade sig Sami från att bli utröstad, dock inte utan konsekvenser. Som "straff" skulle han bli hopkedjad med en annan deltagare.

Det var upp till tittarna att bestämma vem det skulle bli och deras dom föll på – Amilia Stapelfeldt

"Fy fan vad jag hatar er"

Amilia har varit tydlig med att hon inte hyser några varmare känslor för Sami och reaktionen lät inte vänta på sig. När den första chocken lagt sig begav hon sig till badrummet. 

Där höjde hon först ett sträckt långfinger till kameran och gav sedan följande hälsning till tittarna.

– Alltså det här... Fy fan vad jag hatar er där ute, hörs Amilia Stapelfeldt säga i programmet.

Av reaktionen att döma var Amilia alltså inte vidare nöjd med tittarnas insats den här gången och frågan är vem som egentligen straffades hårdast – Amilia eller Sami?

Läs mer om Big Brother här: