Anna Anka och David Johansson har gift sig.
Anna Anka och David Johansson har gift sig. - Foto: Stella Pictures.

Anna Anka har gift sig med 20 år yngre David Johansson

Anna Anka har gift sig med sin 20 år yngre pojkvän David Johansson. I podden "Power Couples" berättar Anna mer om kärleken till David.


Det var i Los Angeles år 2016 som tv-profilen Anna Anka, 48, träffade sin nuvarande pojkvän – den 20 år yngre David Johansson. Anna och David blev ett par året därpå.

De har bägge bland annat träningen gemensamt och David har ett förflutet som spjutkastare. Idag är David, som är från Åhus, personlig tränare. Paret bor tillsammans i Annas miljonvilla i Hollywood.

Nu har paret gått ett steg längre i sin relation och gift sig.

– Det känns fantastiskt. Men vi har inte haft ceremonin ännu. Lagligt sett så är vi gifta men vi har inte haft själva bröllopet. Men det kommer, säger Anna i podden "Power Couples".

Hon berättar vidare att bröllopet inte kommer att bli "typiskt svenskt" utan att det blir något riktigt romantiskt på en paradisstrand.

David Johansson och Anna Anka. Bildkälla: Stella Pictures.

Anna om heta sexlivet: "Hela tiden"

Tidigare har Anna och David berättat om sitt eldiga samliv. I en intervju med norska tidningen Dagbladet berättade Anna i höstas att paret har sex varje dag.

– Hela tiden! Jag förstår inte hur man kan gå och lägga sig med en sån här kille och sen inte vilja ha sex. Han har ju själv sagt att han inte kommer kunna träffa någon annan tjej efter mig – eftersom det inte är någon som skulle kunna ligga lika mycket som jag gör. Det är dåligt för spermierna att inte få komma varje dag. Det blir ju giftigt. Det måste ju ut, sa Anna i intervjun.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Förlustaffären: Nu har lyxvillan från SVT:s “Husdrömmar” sålts

3 timmar sedan

Aboriginer får tillbaka spjut – efter 250 år

igår 20:50
Fyra aboriginska spjut som togs från Australien till England av den brittiske upptäcktsresanden James Cook och hans besättning 1770 har återlämnats till Australiens urbefolkning.

Brosnan i huvudrollen när boksuccé blir film

igår 19:20
Han fick sitt genombrott som detektiven Remington Steele i tv på 1980-talet. Nu ska Pierce Brosnan spela brottsutredare igen. Den irländske skådespelaren får huvudrollen när boksuccén "Torsdagsmordklubben" filmatiseras.

Nya skräckbilder på Johanna Toftbys ansikte – vill varna andra

igår 16:30
Johanna Toftby Fors, 50, väljer nu att visa upp bilder på sitt ansikte som skiftar i både blått, grönt och gult.

"Songs of conquest" får släppdatum

igår 15:24
Göteborgsbaserade Lavapotion är snart klara med sin debuttitel, det turordningsbaserade strategispelet "Songs of conquest", som man filat på sedan 2017.

Trädgårdstider anmälda: "Victoria Skoglund måste stoppas"

igår 14:55
För andra gången på kort tid så har SVT-programmet Trädgårdstider nu anmälts till Granskningsnämnden. Den här gången är det Victoria Skoglunds medverkan som ifrågasätts. "Programmet med Victoria och Jenny Strömstedt bör stoppas", står det att läsa i anmälan. – Nu har det gått för långt, inte här också, säger anmälaren till Nyheter24.