Stockholm

Anna Anka har gift sig med 20 år yngre David Johansson

Anna Anka och David Johansson har gift sig.
Anna Anka och David Johansson har gift sig. Foto: Stella Pictures.

Anna Anka har gift sig med sin 20 år yngre pojkvän David Johansson. I podden "Power Couples" berättar Anna mer om kärleken till David.


Läs mer

Det var i Los Angeles år 2016 som tv-profilen Anna Anka, 48, träffade sin nuvarande pojkvän – den 20 år yngre David Johansson. Anna och David blev ett par året därpå.

De har bägge bland annat träningen gemensamt och David har ett förflutet som spjutkastare. Idag är David, som är från Åhus, personlig tränare. Paret bor tillsammans i Annas miljonvilla i Hollywood.

Nu har paret gått ett steg längre i sin relation och gift sig.

– Det känns fantastiskt. Men vi har inte haft ceremonin ännu. Lagligt sett så är vi gifta men vi har inte haft själva bröllopet. Men det kommer, säger Anna i podden "Power Couples".

Hon berättar vidare att bröllopet inte kommer att bli "typiskt svenskt" utan att det blir något riktigt romantiskt på en paradisstrand.

David Johansson och Anna Anka. Bildkälla: Stella Pictures.

Anna om heta sexlivet: "Hela tiden"

Tidigare har Anna och David berättat om sitt eldiga samliv. I en intervju med norska tidningen Dagbladet berättade Anna i höstas att paret har sex varje dag.

– Hela tiden! Jag förstår inte hur man kan gå och lägga sig med en sån här kille och sen inte vilja ha sex. Han har ju själv sagt att han inte kommer kunna träffa någon annan tjej efter mig – eftersom det inte är någon som skulle kunna ligga lika mycket som jag gör. Det är dåligt för spermierna att inte få komma varje dag. Det blir ju giftigt. Det måste ju ut, sa Anna i intervjun.

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.

Notifieringar från din stad

Slå på notifieringar för din stad för att få de senaste Blåljus-nyheterna från Nyheter24.