Molly Sandén och Danny Saucedo
Nu berättar Danny Saucedo om relationen till ex-flickvännen Molly Sandén.

Danny Saucedo: "Molly kanske har spärrat mitt nummer"

Både Danny Saucedo och Molly Sandén har gått vidare på varsitt håll sedan uppbrottet för ett år sedan. Nu berättar Danny mer om hur deras relation ser ut idag.


Den 1 mars 2019 stod det klart att förhållandet mellan artistparet Molly Sandén, 27, och Danny Saucedo, 34, var över. Molly bekräftade uppbrottet i en intervju med Mix Megapol.

– Jag festar ensam just nu, så att säga. Det kanske är lite deppigt men det är också något fint med det på något sätt, det behöver inte alltid vara en dans på rosor, sa hon i ”Gry Forssell med vänner”.

Molly Sandén och Danny Saucedo gjorde slut för nästan exakt ett år sedan. Bildkälla: Stella Pictures.

Danny och Molly blev ihop år 2012. Danny friade till Molly år 2016. Men i mars bröt de alltså förlovningen och ställde in bröllopet.

Sedan dess så har både Molly och Danny gått vidare på varsitt håll. I november avslöjades det att Danny är tillsammans med modellen Anna Eriksson, 24.

Anna Eriksson är Danny Saucedos nya flickvän. Bildkälla: Instagram/annaerikssons

Bara någon månad senare berättade Molly för Aftonbladet att hon träffade någon men att hon inte kommer avslöja personens namn.

I en intervju med Aftonbladet berättar Danny nu mer om hur relationen till ex-flickvännen Molly ser ut...

Danny Saucedo berättar om relationen till ex-flickvännen Molly. Bildkälla: Stella Pictures.

"Kanske har spärrat mitt nummer"

Den 4 april intar Dannys show "The Run(A)way Show" Globen i Stockholm. Danny säger att det hade varit kul att ha Molly som gästartist på showen men att det inte går då hon också är ute och turnerar samtidigt på annan ort.

På frågan om han och Molly är "on speaking terms" svarar Danny:

– Ja, jag tror det i alla fall. Jag försökte ringa häromdagen, men hon svarade inte. Hon kanske har spärrat mitt nummer, haha!, säger Danny till Aftonbladet.

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!