Samir Badran och Julia Sundquist
Samir Badran friade till Julia Sundquist i Talang

Så mycket kostade Julia Sundquists förlovningsring: "I chock"

Det var i fredags som Samir Badran friade till sin flickvän Julia Sundquist – med en riktigt rejäl diamantring. Nu avslöjar Expressen vad Samir fick betala för ringen.


Det var i fredags som Samir Badran, 29, chockade sin flickvän Julia Sundquist, 22, med ett direktsänt frieri i "Talang".

– Du är den starkaste och modigaste tjejen jag har träffat. Nu vill jag fråga dig om du vill gifta dig med mig, sa Samir och gick ner på knä framför Julia.

Det blev givetvis ett rungande ja, och på sociala medier har paret under helgen delat med sig av sin kärlekslycka.

Samir Badran och Julia Sundquist ska gifta sig! Bildkälla: Instagram/juliasundquist

"Fortfarande i CHOCK. Jag ska få spendera resten av mitt liv med den modigaste, roligaste, finaste och mest fantastiska människan i väärlden!!!! Älskar dig mest av allt", skrev Julia i lördags på sin Instagram och delade med sig av en bild på den blingiga ringen.

Nu avslöjar Expressen mer om den vackra ringen – och det är inte direkt något från en tuggummiautomat...

Julia Sundquist visade upp den vackra ringen på Instagram. Bildkälla: Instagram/juliasundquist

Enligt Expressen är ringen specialbeställd från märket Cravingfor som är en favorit hos både kronprinsessan Victoria och Bianca Ingrosso.

Ringen är i 18 karat vitt guld och den maffiga diamanten är hela 1,5 carat. Enligt Expressen är ringen värd 165 000 kronor.

– Normalt så ligger våra förlovningsringar runt 20 000-30 000 tusen men Samir visste vad han ville ha och han ville ha en ring med en större diamant i mitten och det är den som driver priset. Ju större diamant man har, då sticker priset i väg, säger Emelie Blom som är medgrundare av företaget till Expressen.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!