Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Antonia "Anty" Johnsons första ord efter tiden i "Big Brother"

- 03/03/2020, 10:16 -

Antonia "Anty" Johnson blev den första att röstas ut från "Big Brother". Under sin tid i huset har hon mötts av en del kritik, och nu väljer hon att svara.

Den 10 februari var det premiär för "Big Brother". Snabbt kom skandalerna att avlösa varandra. På "utsidan" kunde Nyheter24 avslöja att en av deltagarna har ett högerextremt förflutet. Det handlar om nazistiska tatueringar, vit makt-musik och Ku Klux Klan-sidor på Facebook.

Inne i huset stormade det dessutom kring deltagarna Isabel Pereira och Kim Kamal som fick lämna efter bara tre dagar. Detta då de talat nedsättande om judar. Isabel sa i samtalet att hon "hatar judar".

Youtubern Jessica Pamlin gick in som ersättare men lämnade snabbt då hon inte gillade stämningen inne i huset. Dessutom saknade hon sin familj för mycket.

Men det är inte det enda som har skakat "Big Brother"-produktionen. Patrik "Patzy" Svensson – som lämnade frivilligt på grund av sjukdom – fick en varning efter att han kallat en deltagare för "hora". 

Även deltagaren Mergim Feka fick en varning efter att han kallat en kvinna för "hund".

Anty den första att åka ut

Under gårdagens veckofinal blev det rafflande värre i tv-sofforna. Lisa Engh och Antonia "Anty" Johnson hängde löst – och tittarna valde att rösta ut Anty.

Lisa Engh och Anty
Anty röstades ut av tittarna. Lisa Engh är kvar i huset. Bildkälla: TV4

Något som kanske kom som en chock för många då Anty är en välkänd Youtuber och influencer med över 300 000 följare på Instagram och 200 000 prenumeranter på Youtube. Men under tiden i huset möttes Anty av mängder av kritik på sociala medier på grund av hennes beteende i huset. 

Amilia och Mergim
Amilia och Mergim blev brutalt chockade när Anty blev utröstad. Bildkälla: TV4

På Instagram Story så berättar nu Anty om känslorna efter att ha lämnat "Big Brother".

– Jag förstår att ni har frågor. Jag har också förstått att vissa av er önskar mig från jordens yta. Jag kommer svara på allt, säger Anty. 

Antonia Anty Johnson
Antonia Anty Johnson. Bildkälla: Stella Pictures.

Hon berättar att hon nu ska ta lite tid för att bara chilla men att hon sedan ska svara på fansens frågor. 

– Men ja, jag vill också få rätsida på saker och ting. Jag har också frågor. Och tro mig, ni kommer få svar från mig i alla fall, säger Anty på sin Instagram Story.