Åsa och Emilio Ingrosso
Åsa och Emilio Ingrosso säljer nu en av sina La Perla-restauranger.

Åsa och Emilio Ingrossos tuffa beslut: "Jättetråkigt"

Åsa och Emilio Ingrosso har fullt upp med att driva tre restauranger i Palma, Mallorca. Nu berättar Åsa om parets svåra beslut – och avslöjar dessutom drömmen.


De senaste åren har krögaren och entreprenören Emilio Ingrosso, 54, bott på Palma i Mallorca. Där driver han tre La Perla-restauranger tillsammans med sin fru Åsa, 44, som han gifte sig med sommaren 2015.

Åsa jobbar även som inredare, och är den som fixade det så fint hemma hos Emilios dotter Bianca Ingrosso, 25.

– Jag har en fantastisk fru och vi lever ett fantastiskt liv på Mallorca. Jag har tre barn som jag älskar mest av allt. Livet ser rätt så bra ut, sa Emilio i en intervju med Expressen år 2016.

Emilio och Åsa Ingrosso. Bildkälla: Stella Pictures.

"Långa samtal fram och tillbaka"

Den som följer någon i familjen Wahlgren-Ingrosso på sociala medier har inte kunnat missa de fantastiska pastorna som La Perla serverar, och inte minst Bianca är ett stort fan av matlagningen på restaurangerna.

Bianca Ingrosso älskar sin pappas La Perla-restauranger i Palma. Bildkälla: Instagram/biancaingrosso

Men nu är en av dom ett minne blott. På Instagram berättar nu Åsa om parets svåra beslut.

"Efter många, låååånga, tankar, samtal och fram och tillbaka beslut har vi bestämt oss för att sälja La Perla i Portals Nous. Jaaa... vi veet! Det är jättetråkigt! Men vi orkar och hinner helt enkelt inte med tre restauranger utöver allt det spännande och roliga som händer i våra liv just nu", skriver Åsa på Instagram.

Berättar om drömmen

Åsa berättar vidare att de har fullt upp med lanseringen av deras egna viner och de andra två restaurangerna. Dessutom när de en dröm om att öppna en restaurang i Stockholm. Något som borde vara busenkelt för Emilio som har drivit krogar sedan mitten av 80-talet. I Stockholm öppnade han restaurangerna Pane e Vino, Il Conte och Il Piccolo Conte.

Kanske innebär en ny restaurang i huvudstaden att Åsa kommer närmare sina barn. Att vara ifrån dom så mycket har hon tidigare beskrivit som "fullkomligt fruktansvärt".


/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!