Torsdag 21 Okt
Stockholm

Robin Bengtsson avslöjar – så stöttas han av Sigrid i Mello

Robin Bengtsson och Sigrid Bernson
Robin Bengtsson och Sigrid Bernson. Foto: Stella Pictures.

När Robin Bengtsson tävlade i Melodifestivalen kunde inte flickvännen Sigrid Bernson vara på plats. Men annat blir det under finalen...

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Det var i julas som dansaren Sigrid Bernson, 31, avslöjade det som vi alla vetat i flera månader. Hon och artisten Robin Bengtsson, 29, är ett par. Sigrid och Robin började träffas våren 2019 då Sigrid var Robins danspartner i "Let's Dance".

I början av januari i år åkte paret på en romantisk lyxsemester till Thailand, något de flitigt delade med sig av på sociala medier.

Sigrid Bernson och Robin myser i Thailand. Bildkälla: Stella Pictures

Tidigare i veckan avslöjade Aftonbladet att Sigrid och Robin har tagit nästa steg i sin relation och köpt en enorm villa i Vallentuna utanför Stockholm.

Huset utgörs av sju rum fördelade på 140 kvadratmeter, och dessutom har de en maffig tomt på 1 151 kvadratmeter. För villan har Robin och Sigrid betalat 5 595 000 kronor.

Drar ner på tempot

Något som hennes fans har reagerat på den senaste tiden är att Sigrid inte har varit särskilt aktiv på sociala medier. Hon är inte heller med i den nya säsongen av "Let's Dance". På Instagram berättade Sigrid om beslutet.

"Jag har under en lång tid tagit på mig väldigt mycket jobb och har därför bestämt mig för att dra ner på tempot just nu. Det gäller både jobb och sociala medier. Jag har lärt mig hur viktigt det är att lyssna när kroppen säger ifrån", skrev Sigrid.

Dessutom berättade Sigrid att hon och Robin har börjat fixa i huset.

"Vi håller på att komma till ro i vårt nya hus nu. Vi stormtrivs redan", skrev Sigrid.

Sigrids fina stöd under Mello-finalen

När Robin tävlade i Melodifestivalen med sitt bidrag "Take a chance" gick han direkt till final. Då kunde inte Sigrid stötta sin bae på plats eftersom hon var hemma sjuk. Men andra bullar blir det under Mello-finalen som går av stapeln imorgon på Friends Arena...

Robin Bengtsson gick till final med bidraget "Take a chance". Bildkälla: Fredrik Sandberg/TT Bild

I en intervju med Expressen så berättar Robin att Sigrid kommer att sitta i publiken och heja.

– Jag kommer ha en stor hejarklack, upp mot 30-40 personer tror jag. Varav många kommer sitta i klacken på parkett med skyltar. Allt ifrån vänner och familjen. Sonen är hemma och kollar på tv, säger Robin till Expressen.

Kommentera
Kopiera länk
Dela