Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

The Mamas-stjärnans flirtiga ord om Mendez: "Sjukligt snygg"

- 07/03/2020, 16:38 -

På lördag tävlar The Mamas i Melodifestivalens final – tillsammans med Mendez. Och i en intervju avslöjar en av gruppens medlemmar vad de tycker om sin konkurrent: "Han är sjukligt snygg".

De senaste veckorna har fullkomligt rusat förbi och på lördag är det dags för final i Melodifestivalen. The Mamas är bland de som kommer att stå på Friends Arenas scen och försöka vinna över tittare landet över. 

Gruppen gästade nyligen Nyheter24:s Schlagerspaning, och på frågan om vem de helst skulle vilja ta en selfie med på lördag, hade en av gruppens medlemmar en särskild person i åtanke.

"Han är väldigt, väldigt snygg"

The mamas
Från vänster till höger: Loulou Lamotte, Ash (Ashley) Haynes och Dinah Yonas Manna. Foto: Jessica Gow / TT

– Det finns ju olika anledningar att vilja ta en selfie med någon. Men någon jag skulle tagit en selfie med för att jag tycker att han är sjukligt snygg är Mendez, sade Loulo Lamotte till Nyheter24

Men var snabb att förtydliga att hon redan är tagen: 

– Jag måste bara tillägga att jag har en kärlek och sambo! Så jag är inte ute efter något – men jag tycker bara att han är väldigt, väldigt snygg. 

Planerna inför Melloefterfesten

Loulou är ju som sagt lyckligt kär i sin sambo. Men en av gruppmedlemmarna är single and ready to mingle. Och hon avslöjade nyligen om hennes planer inför Melloefterfesten. Här kan du kika på det! 

The mamas: "Så kom vi på vårt namn"

Kan du gissa varför gruppen heter just "The Mamas"? Trion inspirerades faktiskt av en av världens största artister när det kom till att välja namn. 

Kolla in hur The Mamas kom på sitt utmärkande namn – och vilken världsartist de inspirerades av, här.