Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Mergim skrek "råtta" och spottade mot Julia i "Big Brother"

- 09/03/2020, 17:23 -

Det var under ett hetsigt bråk med Julia Löfgren som Mergim Feka plötsligt började skrika på henne och kalla henne för "råtta" och "svin". Han spottade även mot henne.

Intrigerna och dramat fortsätter inne i "Big Brother". Nu har deltagarna Julia Löfgren och Mergim Feka hamnat i ett rejält bråk. 

Mergim och Julia börjde diskutera om vem som har gjort vad under köksveckan, och både Julia och Mergim höjde rösterna mot varandra. Sedan spårade det ur fullständigt. 

Den nya deltagaren Izabella Andersson Acimovic försökte förgäves lugna ner situationen och medla mellan Julia och Mergim. Men ingenting fungerade. 

Julia Löfgren och Izabelle
Izabelle försökte lugna ner situationen. Bildkälla: TV4

Mergim ställde sig slutligen upp och skrek på Julia för full hals.

– Håll fucking käften. Det fucking räcker. Håll käften, fattar du eller. Ett svin är vad du är. Du är ett svin. Din lilla råtta, skrek Mergim och spottade mot Julia. 

Mergim Feka
Mergim Feka skrek "råtta" och "svin" åt Julia. Bildkälla: TV4

Han blev snabbt bortledd av deltagaren Lennie som även han försökte lugna ner Mergim.

"Han är en tickande bomb"

På ”Big Brothers” officiella Instagramkonto så höjs flera kritiska röster mot Mergims beteende.

”Snälla Big Brother! Hur länge ska Mergim bete sig illa innan ni skickar ut honom? Han kallar folk för ”råtta”!. Allvarligt släng ut honom med huvudet före”

”Han har aggressionsproblem”

”Det är väl ett stort varningstecken på att det är dags att ta ut Mergim nu när hela huset känner sig obekväma med att ha honom där inne. Det är inget nöje alls att se hans utbrott längre, bara obehag”

”Det räckte för tre veckor sedan. Alla gränser är nådda nu. Hur länge ska ni låta Mergim styra med sina härskartekniker, skällsord och dubbelmoral? Det är ju uppenbart att han inte tar åt sig av varningarna”

”Hallå helt ärligt nu, hur många chanser ska Mergim få. De andra deltagarna är trötta och kanske även rädda då han är som en tickande bomb”

”Ännu en gång har Mergim brutit mot era regler”

”Ni får göra någonting gällande Mergim”.

Blivit varnad tidigare 

Det här är inte första gången som Mergim har skrikit på deltagare. Tidigare har Nyheter24 skrivit om hur han kallade Jasmine Armstrong för ”hund” och bad henne ”hålla käften”. Då fick han en varning av TV4.

Mergim Feka
Mergim Feka har tidigare skrikit "hund" åt en deltagare. Han fick då en varning. Bildkälla: TV4

Vid tre individuella varningar åker personen ut, något som programmets producent Joel Bendrik bekräftade i en intervju med Expressen.

Nyheter24 söker TV4.