Alice Stenlöf och Bianca Ingrosso
Alice Stenlöf och Bianca Ingrosso. - Foto: Stella Pictures.

Alice Stenlöf avslöjar – så är relationen till Bianca Ingrosso

Tidigare var Alice Stenlöf och Bianca Ingrosso helt oskiljaktiga. Men sedan de la ner sin hyllade podd har de synts mindre och mindre tillsammans. Nu berättar Alice om hur deras relation ser ut idag.


Bianca Ingrosso, 25, och Alice Stenlöf, 23, startade podcasten "Har du sagt A får du säga B" vintern 2017. Podden blev en enorm succé med nästan en halv miljon lyssnare i veckan, och år 2019 höll de extremt lyckad showcast i Globen.

Men hösten 2019 meddelade Alice och Bianca att det var dags att lägga ner den älskade podden.

Alice berättade på sin Instagram att "hälsan måste få komma först", och Bianca kände då att hon behövde en paus från jobbet och sociala medier.

Alice Stenlöf och Bianca Ingrosso på Guldtuben år 2018. Bildkälla: Stella Pictures.

Under tiden de poddade så var Alice och Bianca oskiljaktiga och sågs ofta ute tillsammans. Men sedan de la ner podden så har de slutat synas tillsammans på samma sätt. 

Bianca umgås mer och mer med sin assistent och vän Lovisa Worge. Nyligen berättade Lovisa om det hat hon får från olika troll på nätet.

– Jag har fått extremt mycket hatkommentarer. Typ såhär “åk hem”, “byt assistent”, “vi gillar Alice mycket mer som vän än Lovisa”, berättade Lovisa nyligen i en av Biancas vloggar.

Alice berättar om relationen till Bianca

Men att Bianca och Alice skulle ha en fnurra på tråden stämmer inte. Alice är aktuell som ny deltagare i "Let's Dance" som har premiär den 20 mars, och när tidningen Hänt träffade Alice så passade de på att fråga om hur relationen till Bianca såg ut idag.

– Den är bra, sa Alice till Hänt.

Anledningen till att de inte längre umgås lika intensivt är att de helt enkelt har olika livssituationer.

– Vi har båda mycket åt varsitt håll. Jag dansar flera timmar per dag och hon gör sina grejer, säger Alice till Hänt.

Alice Stenlöf är aktuell i "Let's Dance". Bildkälla: Stella Pictures.
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!