Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Bianca Ingrosso visar upp sin bunkring

- 18/03/2020, 11:16 -

Bianca Ingrosso valde att visa upp vad hon inhandlat under coronakrisen. Men följarna ansåg att det inte var mer än en vanlig handling.

Coronakrisen fortsätter och under tisdagen meddelade regeringen att högskolor och gymnasieskolor i fortsättningen kommer att undervisas hemifrån – med andra ord kommer ingen undervisning att hållas i skolornas lokaler. 

– Till dig som är gymnasielev. Det här är inte ett extra lov. Du förväntas att bidra hemifrån och ta ditt ansvar, sa statsminister Stefan Löfven på en presskonferens under gårdagen. 

På affärerna runtom i landet kan man se att människor bunkrar både mat, toalettpapper, läkemedel och handsprit. Detta har till och med lett till att man på flera platser fått tillkalla polis då folk blivit våldsamma i sin jakt på handsprit.

Coronaviruset härjar i världen. Bildkälla: SHUTTERSTOCK

Även Systembolaget ser en tydlig skillnad i att folk handlar på sig lite extra. 

Och bunkringen har även nått till kändisvärlden. 

Bianca Ingrosso berättade i en vlogg för några dagar sedan att hon börjat känna lite panik inför coronakrisen. 

– Det börjar ju att ta slut på mat och leveranserna kommer inte som de ska, sa hon då. 

 Trots sina fans vädjan om att inte bunkra valde Bianca slutligen att pallra sig iväg till affären – med målet att bunkra. 

– Jag tänkte göra en startup på att börja bunkra, sa hon i sin video. 

– Jag vet att jag inte kommer att bli sjuk och om jag skulle bli sjuk gör det ingenting. Jag vill dock inte ge mig och och smitta exempelvis äldre och gravida. Men det känns som att det börjar bli lite på allvar nu, berättar hon. 

Så, vad handlade då Bianca?

Bianca visar upp sin bunkring. Men många av hennes följare anser att det inte är mer än en helt vanlig handling. Bildkälla: Youtube

Jo, det blev en hel del tonfisk, några limpor bröd, ris,mjölk,  riskakor, flingor, frukt och bär, keso, havregryn, te, müsli och grönsaker. 

Men fansen är för ovanlighetens skull inte sura alls, De anser nämligen att Biancas bunkring inte var mer än en helt vanlig handling. 

"Tack snälla för att du inte var en av dom som köper typ 4-6 mjölkförpakningar på en och samma gång"

"Haha det där var ju inte mer än en helt vanlig handling"

"Inget överdrivet kan jag tycka"

Bianca skrev även ut ett meddelande där hon berättade att hon valde att småbunkra innan hon fick veta att man inte bör göra det. 

Bråkar du också med din partner om coronasmittan? Då bör du kolla till krönikan "Blir jag smittad är det ditt fel" som du hittar här.