Måndag 26 Sep
Stockholm

Bianca Ingrossos nya gravidbesked med Phillipe Cohen

Bianca Ingrosso
Bianca Ingrosso svarar på frågan vad hon hade gjort om hon blivit gravid idag. Foto:

Det är i en ny vlgog som Bianca Ingrosso berättar mer om sina drömmar att bli mamma, och dessutom ger hon fansen ett nytt bebisbesked.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Influencerdrottningen Bianca Ingrosso, 25, har öppet berättat om att hon har gjort två aborter.

Under en frågestund som Bianca körde på sin Youtubekanal så undrade ett av hennes fan lite mer om aborterna, och Bianca berättade då att hon tänker på det nästan varje dag.

– Till er där ute som har gjort det – I feel you. Alla går igenom det på olika sätt. Vissa tar det hårdare än andra. Jag tog det ganska bra men jag tänker ju på det varje dag. Jag hade kunnat vara tvåbarnsmamma nu. Hur sjukt är inte det. Ett barn hade varit sex år gammalt och ett fem år, säger Bianca i vloggen.

Bianca Ingrosso berättar om sina aborter. Bildkälla:
Youtube/Bianca Ingrosso

Hon förklarar även att hon inte uppmanar någon att göra abort utan att hon har velat prata om det ärligt. 

Bianca berättar även att hon gärna vill bli mamma när hon är mer redo, och att en tanke som gnager inom henne är ”vad händer ifall jag inte kan bli gravid igen?”.

"Hade behållit det" 

Lite senare under frågestunden undrar en person vad Bianca skulle göra om hon blev gravid nu.

– Alltså jag tyckte ju inte att det var så kul att göra abort. Jag har gjort två stycken och den andra gick aldrig igenom så jag var tvungen att göra två stycken aborter på en graviditet. Så jag hade nog fan behållit det, säger Bianca i vloggen.

Bianca Ingrosso svarar på fansens frågor. Bildkälla: Youtube/Bianca Ingrosso

Under frågestunden avslöjar Bianca dessutom mer om framtiden med pojkvännen Phillipe Cohen – bland annat planerar de att flytta ihop i en ny, större lägenhet. Idag bor Bianca i en riktig drömvåning på Östermalm i Stockholm. Mer om den kan du läsa här.

Kommentera
Kopiera länk
Dela

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.