Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Alice Stenlöfs ord inför Let's Dance: "Mår skit" 

- 19/03/2020, 09:28 -

Imorgon är det premiär för Let's Dance, och en av årets deltagare är influencerprofilen Alice Stenlöf. Nu berättar hon för sina hundratusentals följare om känslorna.

Redan imorgon, fredag den 20 mars, är det premiär för den nya säsongen av ”Let’s Dance” i Tv4. För första gången någonsin kommer programmet att köra utan publik. Detta på grund av coronavirusets framfart i Sverige.

En av årets deltagare är influencerprofilen Alice Stenlöf, 23. I sin senaste vlogg berättar Alice att all dansövning suger musten ur henne.

– Mitt nya lyxliv där jag ska försöka lära mig att dansa gör att jag klarar inte av att göra saker efter bollibompa typ. Helt seriöst. Jag är trött om inte jag får sova 9-10 timmar, berättar Alice.

I vloggen verkar Alice riktigt taggad och berättar glatt att hon och danspartnern Hugo Gustafsson har fått reda på sin låt och börjat med koreografin.

– Man blir så jävla glad av att dansa. Gud det här är så bra. Mitt liv är så fantastiskt!, sa Alice.

Alice Stenlöf och Hugo Gustafsson
Alice Stenlöf och Hugo Gustafsson dansar ihop i årets "Let's Dance". Bildkälla: Stella Pictures

"Mår skit"

Men nu, med bara ett dygn kvar till premiärdagen och alla förberedelser, så är det lite annat ljud i skällan. På sin Instagram story uppdaterade Alice under onsdagskvällen sina hundratusentals följare om sitt mående.

”Ska dansa i live-tv om två dagar”, började Alice och följde sedan upp med en andra story.

”Och jag mår skit”.

Vi hoppas att det bara är lite premiärnerver som spökar och att hon gör succé på dansgolvet!