Lets Dance inställt
Lets Dance är inställt – något som bekräftas av Steffo Törnquist. - Foto: Stella Pictures

"Let's Dance" är inställt – bekräftas av Steffo Törnquist

Förra veckan tvingades "Let's Dance" att köra utan publik. Nu avslöjas nästa förändring för "Let's Dance". Under morgonens sändning av Nyhetsmorgon i TV4 så bekräftade programledaren Steffo Törnquist uppgifterna.


Förra fredagen var det säsongspremiär för årets säsong av "Let's Dance". För första gången någonsin fick årets deltagare dansa utan publik. Detta på grund av coronavirusets framfart i Sverige.

Nu står det klart att programmet stoppas helt. Expressen har tagit del av ett internt meddelande som har gått ut till produktionen bakom "Let's Dance".

”På fredag kommer vi att ha en paus med Let’s Dance på grund av sjukdom", stod det att läsa i meddelandet.

Enligt informationen till de inom produktionen så satsar man nu istället på att göra ett "alternativt Let’s Dance-program". 

Expressens uppgifter om att programmet är inställt bekräftades även av Steffo Törnquist i torsdagens sändning av Nyhetsmorgon i TV4.

En av deltagarna, komikern Anders Jansson, har hög feber och värk i kroppen. I en kommentar till Expressen säger Jansson att han har symptom som tyder på corona men han har inte testats för corona.

Anders Jansson är sjuk. Bildkälla: Stella Pictures
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!