Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Bianca Ingrossos sexavslöjande gör Phillipe Cohen generad

- 23/03/2020, 11:42 -

Det är i Biancas senaste vlogg som hon väljer att bjuda på ett litet sexavslöjande. Någonting som pojkvännen Phillipe Cohen blir väldigt generad över.

Bianca Ingrosso, 25, har tillsammans med pojkvännen Phillipe Cohen valt att sätta sig själv i karantän hemma i lägenheten i Stockholm. Detta på grund av det rådande läget med coronaviruset som just nu sprids som en löpeld. 

– Först trodde jag att det var lite överdrivet med det här men nu har jag seriöst valt att bunkra upp med mat, berättade hon i sin senaste vlogg. 

Bianca valde att bunkra lite mat. Men hennes fans tyckte inte att det var värre än en vanlig handling. Bildkälla: Youtube

Utöver att bunkra mat så sysselsätter sig paret med att laga mycket mat, gå ut med hundarna Sami och Dino, titta på mycket serier och filma till varandras Youtubekanaler. 

Och efter fem dagar i karantän – då kan det lätt hända att ens videos blir något mer avslappnade än de brukar vara. Det såg man nämligen i Biancas senaste vlogg.

"Det är lite kaos med bordet eftersom vi precis hade sex", säger Bianca. Bildkälla: Youtube
Phillipe blev generad av Biancas ord. Bilkälla: Youtube

Bianca säger nämligen:

– Oj det är lite kaos med möblerna här eftersom att jag och Phillipe precis hade sex.

– Hahaha en neeej, svarar Phillipe. 

– Jo den kan vi faktiskt bjuda på, säger Bianca. 

I kommentarsfältet hyllas nu Bianca för att hon väljer att bjuda så mycket på sig själv i sina video. 

Vill du läsa mer om Biancas sextips? Då kan du göra det här.. "Fick mig att komma direkt".

Har du haft mer hanky panky med din partner under karantän?