Bianca Ingrossos sexavslöjande gör Phillipe Cohen generad

Det är i Biancas senaste vlogg som hon väljer att bjuda på ett litet sexavslöjande. Någonting som pojkvännen Phillipe Cohen blir väldigt generad över.


Bianca Ingrosso, 25, har tillsammans med pojkvännen Phillipe Cohen valt att sätta sig själv i karantän hemma i lägenheten i Stockholm. Detta på grund av det rådande läget med coronaviruset som just nu sprids som en löpeld. 

– Först trodde jag att det var lite överdrivet med det här men nu har jag seriöst valt att bunkra upp med mat, berättade hon i sin senaste vlogg. 

Bianca valde att bunkra lite mat. Men hennes fans tyckte inte att det var värre än en vanlig handling. Bildkälla: Youtube

Utöver att bunkra mat så sysselsätter sig paret med att laga mycket mat, gå ut med hundarna Sami och Dino, titta på mycket serier och filma till varandras Youtubekanaler. 

Och efter fem dagar i karantän – då kan det lätt hända att ens videos blir något mer avslappnade än de brukar vara. Det såg man nämligen i Biancas senaste vlogg.

"Det är lite kaos med bordet eftersom vi precis hade sex", säger Bianca. Bildkälla: Youtube
Phillipe blev generad av Biancas ord. Bilkälla: Youtube

Bianca säger nämligen:

– Oj det är lite kaos med möblerna här eftersom att jag och Phillipe precis hade sex.

– Hahaha en neeej, svarar Phillipe. 

– Jo den kan vi faktiskt bjuda på, säger Bianca. 

I kommentarsfältet hyllas nu Bianca för att hon väljer att bjuda så mycket på sig själv i sina video. 

Vill du läsa mer om Biancas sextips? Då kan du göra det här.. "Fick mig att komma direkt".

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Har du haft mer hanky panky med din partner under karantän?
Tack för din röst!
Senaste nytt

Mede duckar Israelfrågan: "Kan inte uttala mig"

1 timme sedan

Scorsese sägs vilja göra film om Frank Sinatra

idag 02:30
Filmskaparen Martin Scorsese ska enligt uppgifter till Variety arbeta på en Frank Sinatra-biografi med sin mångårige samarbetspartner Leonardo DiCaprio i huvudrollen.

Kinsella: Jag har aggressiv hjärncancer

igår 21:14
Sophie Kinsella, författaren till storsäljaren "En shopaholics bekännelser", behandlas för "en aggressiv form av hjärncancer", skriver hon på Instagram. Diagnosen ställdes för två år sedan.

Detaljen som avgjorde i "Sveriges mästerkock" 2024

igår 21:05
Det är dags för en rafflande final av "Sveriges mästerkock" 2024. Tess Medina och Josefine Freij ställs mot varandra där de ska laga en trerättersmeny. Men vad var det egentligen som avgjorde vinsten?

Därför avbröts Sveriges mästerkock-finalen i förtid

igår 20:57
Under onsdagen sändes Sveriges mästerkock-finalen, där det skulle avgöras vem som skulle vinna av Josefine Freij och Tess Medin. Men programmets finalavsnitt fick avbrytas i förtid. Här får du veta varför!

Tess Medina vann Sveriges mästerkock 2024

igår 20:56
En lyxig vinnarmeny med kaviar, kalvfilé och mango avgjorde. Tess Medina tog hem segern i finalen av "Sveriges mästerkock". Det känns som ett nytt liv, ett nytt kapitel, en ny era, säger hon till TT om vinsten.