Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

TV4:s nya beslut – Let's Dance stoppas

- 01/04/2020, 13:48 -

Let's Dance skjuts upp under flera veckors tid. Detta efter flertalet sjukdomsfall inom produktionen. Planen är ju att köra programmet som vanligt från mitten av april.

Förra veckan ställdes den vanliga inspelningen av Let's Dance in och istället visades ett ersättningsprogram. 

Denna vecka valde produktionen att på nytt ställda in inspelningen då det rapporterats om sjukdomsfall bland arrangörerna.

TV4 gick därför ut med sin nya plan under onsdagen: att skjuta upp programmet fram till den 17 april. 

"Vi har gjort en helhetsbedömning att vi behöver ge alla ett lite längre och välbehövligt påsklov. Vi planerar att ta upp ordinarie sändningar igen efter påskhelgen med en planerad nystart den 17 april”, säger Fredrik Arefalk, kanalchef på TV4, i ett pressmeddelande, rapporterar Expressen.

Två deltagare har redan tvingats lämna tävlingen på grund av coronakrisen. Mikael ”Soldoktorn” Sandström hoppade av för att hjälpa till inom sjukvården och Siw Malmkvist tilläts inte vara med i programmet eftersom hon med sina 83 år tillhör en riskgrupp.