Bianca Ingrosso
Bianca Ingrosso tror sig ha smittats av coronaviruset covid-19. - Foto: Stella Pictures

Bianca Ingrosso tror sig ha corona: ”Så ont att jag ville gråta”

Bianca Ingrosso och pojkvännen Phillipe Cohen tror sig ha smittats av coronaviruset. Detta då de bägge haft alla symptom. – Jag kunde inte röra mig och allt det där, säger Bianca Ingrosso.


Bianca Ingrosso, 25, och pojkvännen Phillipe Cohen, 25, misstänker att de har drabbats av coronaviruset covid-19

Paret har suttit i karantän i tio dagar. I sin senaste vlogg väljer Bianca att berätta mer om vad som hände.

– Det är ingen frivillig karantän. Vi blev sjuka för snart två veckor sedan. Med feber, hosta, värk i leder, muskler, förkylning och alla symptom, berättar Bianca.

– Vi har ju inte fått testa oss för corona men jag är nog ganska säker på att det är just det vi har, säger Bianca i vloggen.

Vloggen spelade Bianca in i slutet av mars, och det var kort innan det både Bianca och Phillippe drabbades av två andra symptom som kan innebära att de har haft corona – de tappade nämligen både luktsinnet och smaksinnet.

Bianca Ingrosso och Phillipe Cohen har varit i karantän i snart två veckor. Bildkälla: Stella Pictures.

"Kunde inte röra mig"

– Det var några sjukt jobbiga dagar när jag hade så ont i min kropp så att jag bara ville gråta. Jag kunde inte röra mig och allt det där, säger Bianca.

Både Bianca och Phillipe förklarar att det inte är synd om dom på något sätt och att de har klarat sig igenom sjukdomstiden relativt bra. 

Men tiden isolerad hemma börjar tära på Bianca. Även ovissheten kring när smaksinnet ska komma tillbaka känns jobbig för Bianca.

– Vi har tagit den här karantänen på största allvar och inte öppnat dörren typ på tio dagar. För att inte smitta någon annan. Känner ni er minsta, minsta sjuka – ta det på stort allvar, berättar Bianca vidare i sin vlogg.

Vi hoppas att både Bianca och Phillipe snart mår bättre! 

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Här syns Carolas ex Jimmy med tv-stjärnan: "Puman är här"

idag 15:42

Carina Berg oigenkännlig på nya bilderna: "Jag behöver hjälp nu"

idag 14:55
​Carina Berg har gjort en drastisk förändring med sitt utseende. Förgäves försökte Carolina Gynning stoppa henne – men Carina lyssnade inte. – Det var modigt. Du var modig som gjorde det, säger Carolina Gynning till Carina.

Realityprofil åtalas – slog barnen blodiga med stekspade

idag 14:12
​En svensk realityprofil åtalas nu, misstänkt för att ha misshandlat sina barn under flera års tid. I samtal med socialtjänsten har barnen berättat detaljerat om hur de blivit misshandlade med bland annat en stekspade i metall och slagna med en fjärrkontroll.

Efva Attling och Eva Dahlgren släpper låt ihop

idag 13:24
För första gången på 43 år släpper Efva Attling en låt – tillsammans med sin fru Eva Dahlgren. "Remember summer breeze" är skriven av dem båda och beskrivs som en sommarsång med 70-talskänsla.

Harvard tar bort bok med människoskinn

idag 13:06
Harvards universitetsbibliotek har bestämt sig för att ta bort omslaget på en bok som länge varit omstridd – eftersom pärmen är gjord av en människas hud, skriver New York Times. 1800-talsboken av Arsène Houssaye handlar om människans själ, och har titeln “Des destinées de l’ame".

Malin Ullgren: Otrohet är överdrivet laddat

idag 12:02
Hon skrev essäer om otrohetsromaner – men började själv skildra en förbjuden relation. Efter över 20 år som kritiker romandebuterar Malin Ullgren om jakten på en förhöjd livskänsla, som går via både litteraturen och lusten.